Forum despre IMAS Marketing & Sondaje


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma IMAS Marketing & Sondaje, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de IMAS Marketing & Sondaje.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Daniela Joi, 24 Aprilie 2014
Nu incheie contracte de munca celor care fac sondaje de opinie prin telefon, ba sefii de acolo mai si fac "misto" de tine daca ai curajul sa amintesti ceva de contracte de munca. I-am reclamat la ITM dar vad ca degeaba. In continuare ei nu incheie contracte de munca. Feriti-va cat puteti de ei!
Laura P. Vineri, 25 Aprilie 2014

Am lucrat pentru ei la call center o perioada buna de timp, perioada in care m-au amanat cu semnarea contractului de pe o zi pe alta, ba chiar se si enervasera cand ii intrebam din cand in cand ce se mai aude de contract. Se bazeaza pe publicitatea facuta la televizor: faptul ca le-au fost citate sondajele la diferite stiri si iti spun ca ei platesc sigura daca au aparut la televizor. banii nu vi-i vedeti de aceea si recruteaza mereu pe aceasta pozitie. Atentie la IMAS. Nu va luati dupa imaginea pozitiva pe care v-o prezinta.

vlad Duminica, 21 Septembrie 2014

Salut dau dreptate fetelor care au scris acolo acele randuri chiar daca nu am lucrat in acea perioada, am lucrat cu un an in urma la aceasta firma, mi-am vazut banii dupa 5 luni de zile, pai ma sa va tineti voi familiile cu banii pe care ii castigati dupa 5 luni de zile, si nu am lucrat pe call center, am lucrat pe postul de coordonator de proiect, este o firma sub orice critica, iti fac un contract de colaborare care nu valoreaza nimic in campul muncii am fost si eu la ITM si mi-au zis ca timpul petrecut acolo este zero pt vechime.
Sa nu va angajati aici sunt atatea si atatea firme serioase in Romania, dar acolo nu e locul ideal + ca ti se zice ca ai sanse sa avansezi, CAND LA PENSIE?

MorningStar Vineri, 14 Noiembrie 2014

Buna,

Daniela, Laura P. si Vlad - va dau dreptate in totalitate. Ma exprim aici in cunostinta de cauza, asadar: salarile nu se dau niciodata (!) la timp iar daca ai tupeul sa intrebi... esti char obraznic, adica ''dupa ce ca ti se da sa muncesti, mai ai si de comentat? Asteapta, salariul o sa intre cand o sa intre!'' . Se sta in concediu fara plata si 3 saptamani ( daca nu au proiecte), si tu trebuie sa stai cuminte acasa sa astepti sa te cheme. Sunt multe alte neajunsuri acolo pe care sincer, imi e jena sa le mentionez...
Atitudinea ''superiorilor'' este de ... oameni superiori, bineinteles. Poate nu stiti cine sunt ei, la o adica. Ma rog...
Colegii sunt foarte OK ( singurul lucru bun din firmulita asta si ma refer la cei din departamentul CATI).


Numai bine!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?