Forum despre InCrys Computers


ion Miercuri, 27 Iunie 2012
stie cineva ceva despre aceasta firma ? orice informatie este bine primita. multumesc.
fleur Vineri, 24 August 2012
Am lucrat la Incrys 3 ani, este firma contractoare pentru IBM. Deci lucrezi la IBM, doar ca ai contractul semnat cu Incrys. O singura data am ajuns la sediul firmei, in tot timpul asta. Interviul il dai la IBM, poate doar negocierea salariului se face cu Incrys. Salariile sunt medii as zice, poate putin sub pentru seniori. Atmosfera este ok, nu exista birocratie inutila.
ioana Miercuri, 13 Martie 2013
Lucrez de aproape 3 ani la InCrys- salariul este ok, de nivel mediu. Important este ca directorul se tine de cuvand si se renegociaza anual salariul. Putin dar se mai pune ceva.
Ce imi place este ca se fac training-uri si te incurajeaza sa iti iei certificari, ceea ce pentru cineva care este cu 2-3 ani experienta mai ales in programare eset super. Mie asta imi place cel mai mult.
Merg mai des la sediu. Sunt in schimbari organizatorice de ceva timp.
Una peste alta este ok. Oricum depinde mult si de proiect .....
eu Marti, 28 Mai 2013
Stie cineva detalii despre salariu? Orice hint ar fi bun...
eugen Marti, 9 Iulie 2013
Sunt interesat de compania in cauza, as dori ceva mai multe detalii despre mediul de lucru (cum sunt oamenii, sefii). Posibilitatea de a lucra de acasa 1-2 zile pe saptamana; posibilitatea de a primii concediu in cazul unor situatii exceptionale.
Andrei Vineri, 25 Octombrie 2013
Am fost si eu la un interviu la ei acum 2luni , a fost ok in mare,insa tipul care m-a intervievat era beton tehnic dar cam ingamfat. Acum m-au chemat la un alt interviu pe un alt ...
monika Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Buna,are cineva informatii despre postul de Oracle Database Administrator?Care ar fi media salariului, cum e atmosfera cum sunt colegii, sefii.Multumesc anticipat.
un angajat Luni, 16 Decembrie 2013
Salut, pentru postul de adinistrator DB cata si ce experienta trebuie sa ai pentru a fi selectat ?Multumesc
eu2000 Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Salutare. Am auzit ca interviurile de lncrys sunt in limba engleza. E adevarat?
anonim Miercuri, 29 Ianuarie 2014
da, exista si o parte de interviu in engleza
Anonim306 Luni, 26 Octombrie 2015
Experiența mea cu Incrys nu a fost una tocmai plăcută. În principiu compania recrutează programatori pentru IBM. Compania are mai multe sedii, deci conteaza unde ajungeți. ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?