Forum despre Indaco Systems


dracosu Marti, 28 August 2012

Am fost la un interviu la aceasta firma. Nu o recomand! Eu am fost pentru pozitia de consilier juridic si mi-au oferit 12 milioane pentru munca de studii superioare 9 ore pe zi.
Am acceptat si mi-au zis ca incep de a doua zi. Apoi m-au sunat si mi-au spus ca incep de luni. Si in final (in cursul saptamanii) mi-au dat mail ca s-a suspendat proiectul. cand le-am dat mail si i-am intrebat cand reancepe proiectul nu mi-au mai raspuns.
Deci total neseriosi( zic ca te angajeaza si nu te mai angajeaza), nu raspund la mailuri nici cand e pisica moarta in ograda lor, iar de salariu ce sa mai vorbim....o bataie de joc.

Nu Marti, 16 Octombrie 2012

Salarii trecute partial pe cartea de munca (ex 1400 lei brut). Dezinteres total in partea de dezvoltare software. Lucruri care erau facute doar ca "sa mearga", sa fie bine, nu conteaza cum. Atitudine ce lasa de dorit din partea celor care ar fi trebuit sa raspunda de organizare si de bunul mers al lucrurilor.

Me Joi, 18 Octombrie 2012
@Nu: La care departament ai fost ?
Joker Marti, 11 Decembrie 2012
@Nu a zis scurt si la obiect.
Subscriu.
number Vineri, 17 Mai 2013

Am fost la un targ de joburi la care au participat si ei. Tipa de la HR mi-a zis ca nu au job disponibil pentru ce vreau eu momentan. M-a deranjat foarte mult aroganta ei, putea sa aiba mai mult respect chiar daca nu dorea sa o "deranjez" cu CV-ul meu, desi asta e treaba ei, sa fie amabila, mai ales la un targ de joburi, altfel lezeaza imaginea companiei. Am intrebat daca pot lasa CV-ul, sa fie inregistrat in baza de date,si mi-a zis ca nu vrea sa-l inregistreze deoarece nu sunt potrivit cu profilul firmei. Mentionez ca am experienta in domeniu si master, dar degeaba. O lipsa totala de bun simt si educatie! Niciodata nu am mai fost tratat asa la un targ de joburi de catre persoana de la HR, care nu stia cum sa scape mai repede de candidati.

Anonim Duminica, 8 Septembrie 2013

Atitudine foarte urata a superiorilor, de tot rahatul ( pe dez software ). Te trateaza ca pe ultimul om. Nu merita.

Idioti Miercuri, 18 Septembrie 2013
@Anonim, daca si aici sefii te trateaza ca pe ultimul om..... toti sunt amicali cu tine, pauzele sunt la discretie, ai oameni care sa te sustina..si unde mai pui ca se intampla sa fii la tigara afara si trece unul din cei 2 patroni, te saluta, te intreaba ce faci si pleaca mai departe....
Nu Vineri, 3 Ianuarie 2014
Am lucrat si eu la ei.. pe software. Nu stiu cum de spune cel de mai sus ca e o atmosfera placuta, fiindca pe nicaieri nu am mai auzit sau vazut asa ceva ca aici. Pe langa faptul ca nu ai pe cartea de munca salariul pe care il primesti, cei din conducere vorbesc urat cu tine, zeflemitor. Nu verifica mai intai, nu intreaba, pur si simplu considera ca au dreptate, doar ca mai apoi sa realizeze ca nu au. Subscriu ce spune cel de mai sus, patronii sunt oameni cu bun simt insa conducerea directa de la software lasa de dorit. Nu stiu ce cauta acolo si cum au ajuns de isi permit sa trateze angajatii asa. Am lucrat si inainte la alta firma si lucrez si acum insa nu am vazut asa ceva pe nicaieri. Lumea te trateaza cu respect chiar si daca ai gresit. Aici si daca e corect ce faci esti un rahat pentru ei. Doar sa le faci treaba. Nu de merit. Sincer si sigur !
Unul care mai si munceste Luni, 13 Ianuarie 2014
Lucrez la ei pe software, si voi lucra cu mult spor multa vreme de acum incolo. Cei care au scris inaintea mea probabil nu se impaca prea bine cu munca, se asteapta sa frece menta si sa fie laudati. Eu pot sa va zic ca esti tratat cu respect daca si tu arati respect pentru munca si pentru ceilalti. Atmosfera este prietenoasa, iar opinia ta conteaza mereu. In plus ti se platesc examenele pentru certificari si accesul la diferite conferinte. E un loc pentru oameni pasionati nu pentru agarici.
Joker Vineri, 14 Februarie 2014
@Unul care mai si munceste
Poate esti unul fresh ;)
Unul care mai si munceste Luni, 24 Februarie 2014
@Joker

stai linistit ca nu sunt fresh, doar ca mi-am facut treaba de cand sunt aici spre deosebire de alti
Trecutul Joi, 9 Octombrie 2014
Nu mai mergeti fratilor la ei ca nu au bani sa isi plateasca oamenii. Le-a plecat jumatate din firma din cauza asta si a toanelor patronului. Te duci acolo doar sa executi nu sa gandesti.
Fost angajat Luni, 15 Decembrie 2014
Intradevar, au plecat multi angajati, pentru ca firma merge in pierdere de 1 an. S-a ajuns in situatia asta din cauza neglijentei patronilor, care nu si imaginau ca poate sa se intample atat de repede un dezastru. Nu pot sa zic ca s-a purtat cineva din conducere urat cu vreun angajat. Problema a fost de fapt prea multa democratie. Pana sa aibe probleme cu banii, Indaco era ca o casa sociala, tinea pe multi degeaba, nu te dadea nimeni afara, deci stateai toata ziua degeaba si nu se lua nimeni de tine. Apoi au devenit mai stricti, dar nu cu mult. Nu stiu daca mai angajeaza, dar in general, cand vezi ca o casa se darama, e mai bine sa pleci inainte sa te prinda printre daramaturi.
maytheforce Miercuri, 24 Februarie 2016
Salarii mici, mediu de lucru neprietenos, neproductiv, niciun fel de beneficii suplimentare, supraveghere ca de Gestapo, fara sanse de promovare, software slab. Daca vrei sa inveti, ai ce invata, insa trebuie sa ai nervi tari si mandrie putina. Evitati departamentul de Sales!
Serju Vineri, 1 Iulie 2016

Salarii mici, management bezmetic. Din cei doi patroni, unul e mai echilibrat insa nu prea se implica iar celalalt e un infatuat, plin de frustrari, care traieste in propria realitate, unde el e un zeu. Deciziile luate de capul lui au dus firma cu un picior in groapa. Programarea e condusa de un individ confuz, servil si total depasit de situatie. Nici la alte departamente nu gasesti cine stie ce straluciti. Lipsa de respect si atitudinea aroganta a sefilor au indepartat putinii oameni cu potential care au trecut pe acolo. Cel putin pe programare, nu va bagati ca nu e combinatie. Nu inveti nimic (nici n-ai de la cine), n-ai unde sa avansezi si mai devreme sau mai tarziu vei intra in vizorul patronului si vei fi gasit vinovat pentru chestii pe care nu le-ai decis tu si care au fost impuse tot de el (direct sau prin sefi) Firma merge din prost in mai prost dar e doar vina angajatilor slab pregatiti si nepasatori, niciodata a patronilor care sunt supradotati si extrem de competenti!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?