Forum despre Infrasoft SRL


Bogdan Marti, 26 August 2014
Eu unul o sa am maine un interviu la ei... are cineva idee cum sta treaba pe acolo?
Justinian Vineri, 5 Septembrie 2014
Prima parte discutie generala. Se uita prin tine, dureaza maxim 30 min. Urmeaza un test tehnic, ce contine Java, SQL Oracle, Javascript, ceva grila, cel putin 2 ore. Intrebari de la ce este Ajax sau REST pana la chestii specifice. O prostie, raspunsuril le gasesti pe google.
Cristi Vineri, 12 Septembrie 2014

Am fost si eu la interviu la ei ; am fost chemat la ora 9 la interviu in conditiile in care la 9 si ceva apare cineva la firma sa deschida birourile . Pe langa asta promit ca te suna indiferent daca a decurs bine sau nu , dar nu primesti nici un telefon.

Bogdan Marti, 16 Septembrie 2014
@ Cristi: La mine s-a intamplat absolut la fel... Am ajuns la 9 si abia la 9:15 a venit cineva sa deschida, iar la 9:30 abia am inceput interviul. Dupa ce am terminat interviul, mi s-a spus, deasemeni, ca peste o saptamana voi primi raspunsul, pe care de altfel nu l-am primit.
Rico Luni, 1 Decembrie 2014
Nu neaparat trebuie sa-ti trimita raspuns daca n-ai luat, pot spune ca om ca mine fara de noroc plimbat pe la mai multe firme puternice.... nu cred ca a fost cineva si aici ma reder la "Electronic Arts (EA), Gameloft (4 ore la un calc cu intrebari de C++ Advanced), Mysis (jum de ora de examen psihologic eliminatoriu, apoi Java Advanced - treb sa raspunzi la cat mai multe intrebari intr-un timp nelimitat - la o masa rotunda :)) ) si poate ca ar mai fi multe... ", astea sunt unele job-uri la care am fost si mi s-au parut puternice interviurile, in rest (Kauf, CGS, etc) sunt niste porcarii in care nu am putut negocia salariul cu ei deoarece au niste salarii foarte fixe...
Matei Duminica, 28 Decembrie 2014
@Rico: Chestia cu testele e pentru novici. E modul lor de a-ti spune ca nu au incredere in tine. Poti sa-l iei, poti sa-l pici, tot aia e...Intreaba pe unu cu experienta in firma ...
cdana Vineri, 17 Iulie 2015
Buna. Doresc sa stiu daca primul interviu la aceasta companie consta si intr-un test tehnic sau e doar de cunostere, iar cel tehnic va urma ulterior. Va multumesc!
UnUserNou Sambata, 3 Octombrie 2015
despre salarii stie cineva intervalul pentru senior/junior/middle?
bogdanmihaioprea Luni, 26 Octombrie 2015
@UnUserNouEu, pt un post de junior cerusem 2000 RON, si mi s-a spus ca cer prea mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?