Forum despre Innobyte


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 7 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Innobyte, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Innobyte.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
The XX Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Unu vechi Duminica, 4 Mai 2014

Daca vreti sa fiti platiti la negru, sa lucrati cu toti incoerentii, sa vi se taie asigurarea de sanatete din motive "fiscale", perioada de proba prelungita, lipsa feedback si avansari pe baza de sef uns si pupancurisme, Innobyte is the way to go.
Cei care sunt buni si ajung acolo, pleaca in general la alte firme profi.
Cei care se pricep sa pupe ajung manageri sau sefi, bineinteles pe salarii mizere.

Marius A Marti, 17 Iunie 2014
Mie mi-a placut mediul de acolo. Oameni foarte bine pregatiti de la care am invatat multe si in final am fost avansat pentru ceea ce stiam. Ciudat ca aud si lucruri negative despre ei pentru ca erau un super colectiv.
mmh Vineri, 4 Iulie 2014
E una dintre cele mai misto firme de web-development. Sau asa vor sa para - un fel de facebook romanesc. Dar, pana la urma tot romani sunt.

Nu-s intr-atat de profesionisti, proiectele lor nu-s cine stie ce racquet-science cum vor ei sa para. Sunt ok daca esti student si vrei sa inveti multe in timp scurt.
anonimul Joi, 17 Iulie 2014
salarii mizere, cele mai nasoale conditii de lucru, manageri foarte slabi si cu atitudine de "sefi romani".
Silviu E Vineri, 24 Octombrie 2014
La Innobyte gasiti un colectiv tanar, dornic sa invete si sa accepte provocari.Cea mai importanta precizare ar fi aceea ca discutam despre un colectiv relativ compact din multiple ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?