Forum despre INP Corporation SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 24 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma INP Corporation SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de INP Corporation.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Iulian Marti, 16 Septembrie 2014

Sa incep cu inceputul...am fost contactat de ei pentru un interviu pentru functia de agent vanzari pe zona Constanta Tulcea...primul interviu mi-a spus sa-l tinem pe skype "stiam ca se poarta in ziua de astazi "am discutat; mi-au facut o oferta de 1500 ron net prima luna dupa care crestea + comisioane...(pe contract 1200 brut)
am acceptat si a ramas luni urmatoarea saptamana sa vin la Buc. sa-mi preiau masina tel. etc..am ajuns luni la sediu si surpriza un depozit mic cu un birou mic,am zis asta e...bani sa castig... luni am stat mi-am preluat toate cele de pe acolo si am plecat spre casa ajungand pe la 22 seara..a doua zi am inceput pe teren sa merg pe la clienti sa le prezint oferta s.s.m.d... miercuri vine un coleg de la Pitesti care se ocupase de zona asta sa-mi prezinte clientii. joi am fost de vreo 4 ori la acelasi client deoarece este un service foarte mare care se deschide si doream sa leg o relatie cu ei inca din stadiul incipient,cand ce sa vezi, ma suna colegul asta de la Bucuresti care era (supraveghetor gps,facturist,magazioner,sofer si multe altele pe acolo) si ma intreaba ce este pe str.cumpenei in Constanta de am fost astazi de 4 ori...i-am spus ca este un client ...si toata povestea,dupa care am stat si am analizat problema..."eu care sunt bun in ceea ce fac si sunt cautat de firme mari din domeniu ,de ce naiba le accept toate prostiile astora" .
Asa ca am hotarat vineri dimineata sa le fac o notificare precum ca doresc sa inceteze contractul de munca..
Nu mi sa decontat drumul la Bucuresti dar nici salariul pentru saptamana muncita nu mi la bagat si a trecut o luna jumatate decand nu mai lucrez acolo.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?