Forum despre Integra Document Management


ADMIN - undelucram.ro Joi, 19 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Integra Document Management, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Integra Document Management.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

abc123 Joi, 9 Octombrie 2014
Majoritatea pozitiilor acestei companii sunt de operator verificare si introducere a datelor, job-ul in sine nu ii solicitant, dar ii repetitiv, se lucreaza 8 ore in 2 ture :sau de la 6 am la 2 pm sau de la 2 pm la 10 pm . Salariul e mic, 900 de lei in mana + tichete de masa+abonament de 120 de lei pe 2 linii cu Ratucul+un eventual spor de performanta de max 200 lei.
Colectivul e misto, mediul de lucru placut, cladirea e noua, biroul e dotat cu aparatura noua, secretare dragute-cele mai dragute cu care am avut de a face-dar il recomand doar ca job pentru acumulat experienta deoarece nu traiesti cu banii astia in Cluj -Napoca.
Mai au un sediu la Oradea si acolo dau 750 de lei in mana plus bonuri si eventual sporul de 200 lei.Nu dau si abonamentul pe linii de transport.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?