Forum despre InterLink Group SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 9 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma InterLink Group SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de InterLink Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

bim Joi, 9 Ianuarie 2014
Pentru postul de tehnician it, participand la interviu, am aflat urmatoarele: salariu intre 800 - 1000 lei net (conform experientei...), program de lucru: 09:00 - 18:00 (de luni pana vineri) si 09:00 - 13:00 (sambata), fara bonuri de masa. Activitatea depusa: hamal. Multi probabil se vor intreba "De ce? Doar a zis ca postul este de tehnician". Fiindca: trebuie sa ai haine de schimb (nu iti ofera nici un echipament de protectie), deoarece sarcinile tale vor fi legate de: a prima calculatoarele, perifericele, imprimantele etc (toate folosite si care sunt aduse atat din tara cat si din strainatate). Aceste electronice trebuie descarcate din mijlocul de transport cu care sunt aduse, pe paleti. Se descarca manual (ei nu au nici un utilaj, de ex. stivuitor), trebuie aduse unul cate unul in depozit, testate (pentru a fi siguri ca functioneaza in parametrii optimi), daca trec de testare trebuie curatate cu diverse substante chimice pentru a le readuce stralucirea din tinerete (bineinteles, punandu-ti sanatatea la bataie), dupa care luate si depozitate din nou unul cate unul si ambalate frumos pentru a putea fi expediate clientilor. Cand vine mijlocul de transport pentru a le lua, trebuie sa te duci in depozit, sa le manipulezi cu grija si urcate in acel vehicul (adica este nevoie de un efort fizic considerabil in a face aceste ridicari intr-un nr. foarte mare pe zi dar si pe luna). Locul in care am purtat interviul, este defapt si locul unde as fi lucrat: in capatul strazii Bradesti, sector 2 (ca punct de reper, zona Lizeanu), intr-un depozit vechi, paralel cu depozitul celor de la Kettler. A existat si o testare: a trebuit sa realizez conexiunile unui calculator (desktop), conexiunile intre unitate, monitor, mouse etc. Pentru o asemenea sclavie de "oferta de munca", i-am refuzat. Restul, faceti cum doriti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?