Forum despre IT Assist


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma IT Assist, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de IT Assist.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Razvan30 Luni, 27 Iulie 2015
Am lucrat la IT Assist 4 ani si pot spune ca este o firma super ok. O firma unde ai tot timpul ce si de unde sa invata. Avand un portofoliu de aproximativ 200 de clienti cu infrastructuri diferite, tot timpul vor aparea chestii noi si va fi nevoie de solutii noi.

Colectivul este unul tanar si foarte prietenos. Se fac destul de des iesiri la gratar, team building-uri. Echipa este formata din 40-50 de oameni.
Se poate avansa mai usor ca in alte firme. Exista foarte multe proiecte, unele chiar foarte interesante.
Eu am inceput pe pozitia de Operator Service Desk in 2011, 1 an si jumatate am avut client o multinationala, iar acum o luna cand am plecat, am plecat de pe pozitia de Sysadmin.
Pentru cei care fac teren, acestia primesc masina de serviciu telefon si laptop, lucru care mi se pare foarte ok.

Sefii sunt deschisi si apropiati angajatilor. Te ajuta cand ai nevoie de ceva.
Ca si la alte firme, salariile nu sunt batute in cuie, ci difera in functie de experienta fiecaruia. In comparative cu media pietei IT, e posibil sa fie mai bune la nivel similar de experienta

Minusuri mai exista si pe aici, ca peste tot, dar sunt destul de mici inconvenientele si rare ca sa fie luate in considerare.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?