Forum despre ITC - Institutul pentru Tehnica de Calcul


Candidat Vineri, 24 Mai 2013
Am fost invitat la un interviu la ei pt Senior .NET.

- O discutie cu HR in care se povesteste despre ITC (istoric, directie, mediul ... si bine inteles intreaba ce salariu doresti)
- Dupa am dat un test pe hartie, pe la jumatatea testului sa alaturat cineva de la IT, si respectiv testul a continutat printr-o discutie si mici notite pe hartie. IT-stul nu si-a facut nici o notita nicaieri cu rezultatul interviului sau concluziile sale. Testul zic ca l-am facut foarte bine (mai putin la 2 intrebari de silverlight - am dat skip)
La sfarsit notiele cu testul nu le-am semnat, a zit IT-stul ca nu e nevoie.

Timp de o saptamana liniste, iar dupa curiozitatea mea a invins si am dat un mail politicos in care cerusem feedback. Prin urmare HR : ca nu va pot da un raspuns acum, trebuie sa ma consult cu IT-stul. Peste o zi primesc raspuns ca nu am trecut de testul lor. BAM noutate, pai cum?
Am mai fost la interviuri in care se zicea clar ca nu va incadrati in buget sau nu ati trecut de test (bine inteles si testele si concurenta era pe cinste la firme consacrate ....)
Repet am avut o discutie cu IT-stul care a dat OK-ul la toate raspunsurile.

PS: Testul era unul simplu cu intrebari ASP.NET , SQL ...
Marian Sambata, 14 Septembrie 2013
S-a angajat cineva pe bune la firma asta dupa ce a aplicat pe best? In ce consta procesul de recrutare?Cum ati fost tratati la interviu?Cu ce impresie ati ramas?
gigi Marti, 22 Octombrie 2013

Ceva noutati?

Nimic? Luni, 2 Decembrie 2013
Nimic? Nimeni nicio informatie?
ITC Marti, 28 Ianuarie 2014

ITC isi cere scuze daca nu a reusit sa ofere un feedback complet referitor la motivele pentru care testul a fost considerat picat. Incerc sa raspund punctual nelamuririlor dvs.
- Una din cerintele obligatorii ale postului era aceea de a avea minim 2 ani experienta in tehnologii Silverlight / WCF, cerinta dictata de specificul proiectelor pentru care se facea recrutarea.
- Sunt foarte multe proiecte in care ITC-ul joaca rol de subcontractor, acesta fiind motivul pentru care sunt in mod constant atat de multe pozitii vacante.
- Procesul de recrutare consta, de regula, intr-un interviu clasic cu HR-ul, un test tehnic si un interviu cu hiring managerul. Incerc pe cat este posibil sa tratez persoana din fata mea asa cum mi-as dori sa fiu si eu tratata daca m-as afla intr-o situatie similara: cu respect.
Daca aveti alte intrebari/nelamuriri sau doriti sa aflati mai multe informatii referitor la pozitiile vacante aflate in derulare, ma puteti contacta la adresa de e-mail: amalia.misterian@itc.ro
Cu respect,
Amalia

TipDeLaHr Vineri, 21 Februarie 2014
Buna zia doamna M, vreau sa va intreb de ce postati anunturi foarte multe pe net in diferite perioade cand toata lumea stie ca nu s-a angajat nimeni asa :D.Credeti ...
Ion Miercuri, 9 Aprilie 2014
Dupa discutia cu HR-ul care iti promite un raspuns cat de curand, urmeaza discutia tehnica. Discutie care se desfasoara cum au spus si altii: ti se da o foaie cu intrebari, tu ...
dinromania Miercuri, 24 Februarie 2016
Am decis sa nu mai lucrez aici fiindca este o firma care nu a investit in nimic. De cand a fost privatizata a fost lasata de grup sa se consume in cutumele si obiceiurile unei ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?