Forum despre Jinny Software Romania


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 3 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Jinny Software Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Jinny Software.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mihai17 Duminica, 19 Octombrie 2014
Am fost la un interviu la ei in martie 2012. E singurul interviu din viata mea de pana acum la care, intr-un test scris folosit in procesul de selectare a unui programator, am primit o intrebare de istorie si doua intrebari de geografie (printre altele mai mult sau mai putine relevante, in total nu mai tin minte cate erau, vreo 20, 30). Doar cu tipa de la HR am interactionat atunci (era primul interviu si a fost singurul in cazul meu). Parca spusese ca ala nu era interviul tehnic si ca ar fi urmat altul tehnic in caz ca treceam cu bine de asta. Si atunci ma intreb: Sa inteleg ca voiau sa-si bata joc de timpul candidatilor? Ce relevanta avea numai acele 3 intrebari pt un programator? Sau era un fel de test psihologic, sa vada daca spui ceva sau inghiti toate acele intrebari ce-ti risipa timpul?
mare vrajeala Marti, 28 Octombrie 2014
Am fost la ei la interviu acum o saptamana si tot ce pot sa spun este ca Mihai spune adevarul. Cand am ajuns la intrebarea de istorie , m-am ridicat si am plecat. M-am simtit de parca au chef de glume cu mine . Total dezamagit de aceasta firma !
gogu Joi, 11 Decembrie 2014
Si eu am fost la aceasta firma si aplicasem pt un post de admin baze de date-am primit un asemenea test de 20-30 de intrebari in care doar 2 3 au legatura cu programarea, vreo 4 5 cu linuxul, si restul erau intrebari de inteligenta...ulterior am descoperit ca in acest test de 20 de intrebari erau impreuna intrebarile la cel putin 3 teste pt acceptarea in mensa...intrebarea vine cat de inteligent trebuie sa fii ca sa fii un simplu admin de baza de date?(membrii mensa sunta doar 2% din populatie cu iq peste 140 parca)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?