Forum despre Jysk Romania SRL


Mihai Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Salut,despre jysk am numai cuvinte de lauda!!Lucrez de pe 7 ianuarie la ei,salariul este unul decent(in jur de 950 de lei) si daca faceti target-uri si multe concursuri aproape lunar mai castigati 2-3 sute de lei.Cat despre sefi...sunt toti tineri ambitiosi,se poate avansa fara relatii!
alex Miercuri, 9 Iulie 2014
Ma bucur sa aud cuvinte de lauda. Tocmai ce am depus si eu un CV. Am experienta in vanzari de tipul asta si sper din suflet sa ma cheme la interviu. Am sa revin cu informatii proaspete imediat ce am sa le am.
lucas Duminica, 13 Iulie 2014
Am fost chemat ieri la un intervium pentru un post in vanzari. Sper sa decurga totul normal si sa fac o figura frumoasa .
adi Joi, 24 Iulie 2014
cum a fost la interviu "lucas" ? in ce oras ai fost la interviu?
Eu Sambata, 20 Septembrie 2014
Lucrez in aceasta companie, pot spune in primul rand ca e ok in privinta salariului, un sistem bine pus la punct, dar care ar putea fi imbunatatit, in alta ordine de idei e o oportunitate de cariera buna avand in vedere ca poti avansa usor facandu-ti treaba cum trebuie dar ca in orice alt magazin pentru casa si gradina e multa munca avand in vedere ca ai multe responsabilitati ca baiat cat si ca fata iar cateodata poate fi coplesitor., daca nu de cele mai multe ori. E un loc bun de a-ti incepe cariera si de a avea un venit mai bun, dar daca vrei mai mult de la viata iti recomand cu placere sa incepi aici, incercand a face altceva pe viitor mai putin epuizant cu o deschidere mai mare de posibilitati.....in principiu e un loc unde sa lucrezi o perioada, sa castigi o suma ok de bani dar ca baiat ar fi bine sa te gandesti la ceea ce vrei pe viitor daca nu vrei sa ai probleme de sanatate de la ridicat, lucru la care lucrez si eu deasemenea in momentul de fata.
Ioan Joi, 2 Octombrie 2014
Mi s-a zis ca rezultatul intervievarii se va comunica, indiferent ca este afirmativ sau pozitiv, ceea ce mi s-a parut foarte profesionist, pe langa imaginea buna a companiei. Au ...
IT Joi, 9 Octombrie 2014
salutarese pot oferi detalii legate de pozitii din ITsalariubeneficiicolegimanagermuncaprogrametcmultumesc ;) :)
ITst Marti, 14 Octombrie 2014
imi poate spune cineva ceva mai multe despre o pozitie de IT??pleasethanks :) ;)astept
costina Sambata, 5 Martie 2016
Buna seara!!..stie cineva care e salariul unui director adjunct? Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?