Forum despre Kantar Media Audiences


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Kantar Media Audiences, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Kantar Media Audiences.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
adela Joi, 5 Septembrie 2013
Chiar daca este o firma multinationala oamenii care o conduc lasa mult de dorit, pun sefi si manageri pe baza de rudenie si incep sa taie in carne vie atunci cand simt ca prind radacini. O mizerie de firma, sclavie pe plantatie, afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul!
Tristani Marti, 12 August 2014
Ce diferenta este intre sefi si manageri ? Nu inteleg.
Nu este nici multinationala si nici nu " taie in carne vie " . Din supararea ta, deduc ca ai lucrat pe contract determinat pe un rol nu foarte important si nu te-au pastrat deoarece nu te descurcai atat de bine.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?