Forum despre Kilostop


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 25 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Clinicile Kilostop, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Kilostop.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
tudorita Duminica, 27 Octombrie 2013
hello, stie cinea de ce se posteaza frecvent anunturi pt ocuparea pozitiilor de front desk sau assistant manager, chiar asa nu e nimeni competent, sau concediaza ei asa
Georgiana Vineri, 7 Februarie 2014
Am vazut si eu desele lor anunturi, am si aplicat avand in vedere ca detin o experienta de peste 5 ani si indeplineam toate conditiile lor privind "angajatul ideal", dar nu am fost contactata. Tind sa cred ca aceste anunturi sunt de fatada.
Alina Popescu Vineri, 28 Martie 2014
Buna,
Am aplicat si eu la postul de asistent manager administrativ (post pe care-l publica in permanenta in ultimii ani). Am trecut de primul test dupa care am ajuns la un interviu la ei, la sediul administrativ. Acolo, o domnisoara m-a pus in fata unui calculator si mi-a dat sa fac un test GMAT care a durat o ora. Testul nu are vreo relevanta cu sarcinile postului, dar eram foarte curioasa ce va urma. Am raspuns perfect la toate intrebarile pt ca stiu acest test de ani de zile. A doua ziua am primit e-mail-ul standard in care scrie ca nu am fost selectata deoarece au ales o alta persoana. Am inteles... dar atunci de ce peste 2 zile au postat iarasi anuntul?
Parerea mea este sa nu va pierdeti vremea sa va duceti la ei la interviu. Anuntul este de fatada, reclama. Mi se pare foarte urat din partea lor sa puna pe drumuri niste persoane care chiar isi cauta un loc de munca.
ala mic Vineri, 9 Mai 2014
niste incompetenti, marii nutritionisti dar sunt pe langa total si mai si sufera de ei...
Sfatul meu ocoliti acest " magazin de colt non-stop" . Sunt altele mult mai bune si mai interesante.
me Miercuri, 17 Septembrie 2014
Neseriosi!!!! Am dat testul on line, mai apoi m-au chemat la alte testari la ei la sediu si nu am primit nici un raspuns, cu toate ca fata de la hr si-a dat cuvantul. Mi-am ...
AndreeaG Vineri, 25 Septembrie 2015
Am aplicat pentru postul de asistent manager/om de baza in echipa administrativa, a fost un interviu foarte interesant, tipa cu care am discutat nu avea habar despre ce vorbeste. ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?