Forum despre King.com


Mitza Marti, 7 Mai 2013
Am vazut foarte multe posturi scoase pe ejobs la aceasta companie. Are cineva detalii despre companie ?
cris Vineri, 31 Mai 2013
Eu am aplicat la ei acum cateva saptamani si n-am primit nici un raspuns, nici macar un "Va multumim, dar nu suntem interesati".
flo Luni, 1 Iulie 2013
Si eu am aplicat la ei acum cateva saptamani, n-am primit niciun raspuns. Am aplicat prin aplicatia lor... Cred ca mai curand vor sa-si faca reclama sau sa testeze aplicatia de recrutare...
some1whowasthere Sambata, 6 Iulie 2013
Dureaza extrem de mult de la data la care ai aplicat pana te cauta (>1 luna). Nu-ti explica nimeni exact procesul de selectie, doar ca dureaza si pot fi multe interviuri. Te cheama la interviu, lasandu-ti impresia ca e discutie cu hr-ul, ajuns acolo te pomenesti ca e interviu tehnic de fapt. Iti dau si o tema pentru acasa sa le-o trimiti. Dupa ce le-ai trimis tema, iar stai cateva saptamani sa primesti raspund. Iar daca raspunsul e negatv, e un raspuns automat, nici macar nu-ti explica care au fost problemele. Nu este o experienta prea pozitiva, nu se ridica deloc la nivelul asteptarilor pentru o firma care-si face atata publicitate si zice ca e una din cele mai bune firme din Europa pentru care sa lucrezi.
andrei Marti, 9 Iulie 2013

Am aplicat prin aplicatia lor de recrutare pt un job de developer si dupa vreo 3 saptamani am primit un mail automat ca aplicatia mea a fost respinsa. Dupa o zi ma suna sa vin la interviu... Am avut interviul cu un programator, totul a fost ok, nu a fost un interviu foarte tehnic, mai degraba spre hr...
Mi-a explicat ca procesul de recrutare la ei e mai lung, trebuie sa fii validat de 6 oameni din firma. Si ca urmatoarea etapa e sa faci o aplicatie, ai timp 1 saptamana.
A ramas ca-mi trimite pe mail descrierea aplicatiei... ceea ce nu s-a mai intamplat. Dupa cateva zile primesc mail automat de la aplicatia lor de recrutare ca profilul meu nu corespunde cu cerintele lor. De data asta nu m-au mai sunat.

Firma pare ok, ei se laudau ca in alte tari oamenii se bat sa ajunga la ei, ca sunt celebri ca au un mediu de lucru foarte bun. Nu pot sa zic insa daca e adevarat sau fals :).
Aplicati... poate dupa 2 luni de interviuri o sa va ia...

Salarii Marti, 24 Septembrie 2013
Cum sunt salariile? Mediul de Lucru? Interviul de angajare?
Ollla Marti, 1 Octombrie 2013

Vad ca au un post recent de ,, Data Scientist '' stie cineva ceva?

Cristyna Vineri, 4 Octombrie 2013
Chiar nu a fost nimeni la interviu la ei in ultima perioada?
Dhragosh Joi, 10 Octombrie 2013

Am fost la interviu acum o luna prin recomandarea unui prieten. Am dat un test format din 15 intrebari legate de partea de QA timp de 45 de minute, dupa care mi s-a dat un alt test de gasire a cat mai multor bug-uri in 45 de min.
Pe langa acesta a mai fost un interviu cu 3 tipi timp de 30 de minute(interviu clasic cu intrebari).
Mentionez ca la sfarsit mi s-a precizat faptul ca voi fi sunat chiar daca nu sunt acceptat, unde chiar am insistat si am stat de vorba pe acest aspect.

Trec 2-3-4 saptamani nimic, sun la tipa care m-a chemat la interviu sa stiu daca mai are rost sa astept, mi s-a spus ca nu s-au introdus evaluarile in baza de data si ca o sa fiu sunat ziua urmatoare pt raspuns. a mai trecut o saptamana si nimic.

Nu recomand! Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu ei.

Ynna Joi, 10 Octombrie 2013
Salut, in ce zona au sediul?
Salut Luni, 21 Octombrie 2013
Salut , pe bestjobs observ ca este mai mereu postul de Data Scientist , s-a angajat cineva pe acest post?
eloo Vineri, 13 Decembrie 2013

Se gasesc foarte greu data scientists, deci nu e de mirare ca inca nu au gasit pe cineva.

Marius Joi, 9 Ianuarie 2014
Sunt deja 4 Data Scientisti la King in Bucuresti (majoritatea cu master sau doctorat in statistica), dar putini pentru volumul de date cu care se lucreaza la King. De aceea inca se mai cauta pentru aceasta pozitie.
Dev Sambata, 11 Ianuarie 2014
Intrebare: daca te angajezi ca dev apuci sa lucrezi si pe altceva decat pe jocuri cu bombitze si inimioare? Sau se axeaza doar pe casual?
Emil Luni, 24 Martie 2014
Salut.
pentru c++ cam ce trebuie pregatit la interviu? In ce consta? Proba practica/ teoretica? Interviu HR? Aveti mai multe detalii? Am aplicat pe hipo, dar am primit un reply ca raman in baza de date. Multumesc.
Bogdan Joi, 27 Noiembrie 2014

Salutare tuturor,

Cunoaste cineva o adresa de mail de la HR-ul lor sau ceva de genul unde iti poti depune cv-ul?

Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?