Forum despre Kitchen Shop SRL


Mihai Joi, 10 Octombrie 2013
Detalii vis-a-vis de mediul de lucru, salariu, program, superiori (pentru pozitia de lucrator comercial in magazin) etc....poate oferii cineva?
anonim Marti, 29 Octombrie 2013
detalii?
anonim Sambata, 2 Noiembrie 2013
Ne poate oferi cineva detalii? De prin primavara cred, vad mereu pe un site de locuri de munca un post de lucrator comercial in Baneasa.
EX kitchen Vineri, 25 Aprilie 2014
munca fizica multa si multe compromisuri + o uniforma penibila de macelar; salariul nu s-a schimbat din 2009 si anume 900 lei+bonuri
1234 Joi, 12 Iunie 2014
Salariul s-a schimbat de mai multi ani. Stiu ca acum salariul este 1000 lei + bonuri in valoare de 200 lei + commision(care este realizabil).In total aproximativ 1500-1600,dar intr-adevar este munca fizica.Mediul de lucru este placut.Echipa tanara si energica.
27 Luni, 16 Iunie 2014
Stie cineva daca s-au facut angajari? este un anunt de prin mai ,au fost si interviuri...
Alexa Luni, 16 Iunie 2014
tocmai ce m.am uitat pe bestjobs si am vazu k se fac angajari...si scrie k salariul este fix 900 de lei +bonuri de masa in valoare de 200 de lei
pasiune Sambata, 16 August 2014
1234 stii gresit. In momentul de fata, august 2014, leafa pentru peonul din magazin este aceeasi: 900 lei + 200 (bonuri de masa).
Comisionul din vanzari este in continuare o gluma amara, la care se mai pune cireasa pe tort in luna decembrie cand targetul este considerabil ridicat pentru aberantul motiv ca oricum cresc vanzarile. Asta ca si cum odata cu vanzarile n-ar creste direct proportional si efortul fizic si mai ales psihic in a face fata unui numar mult mai mare de clienti stresati de goana dupa cadouri a nebuniei sarbatorilor de iarna.
Programul de munca este fix, delimitat de orele de functionare ale magazinului, iar ore suplimentare se fac doar la receptia de marfa (ore NEplatite desigur, ca mai peste tot, doar nu vrem sa-i rasfatam pe prosti) si la inventarul periodic.
Pe de alta parte insa mediul de munca este placut; colectivul este agreabil, activ, energic si super fun!; iar managementul are cel mai adesea o atitudine intelegatoare (zgarcit si impersonal, dar intelegator).
Este o companie potrivita pentru oameni care nu se tem de munca si efort, stiu sa zambeasca, isi traiesc viata cu drag si se multumesc cu putin (gen 900 lei + 200 lei bonuri + PLUS fantoma comisionului de vanzari).
Este o companie totalmente nepotrivita pentru hotomani, lenesi, mincinosi, nesimtiti, sictiriti si depresivi. Sau pentru oricine are ganduri pacatoase de a-si lua vreun credit de la banca (cu gluma de pe fluturasul de salar - adica minimum pe economie - iti vei zugravi apartamentul doar cu ajutor de la rude, cumetrii sau... ... ).
Pentru orice alte detalii (oficiale de data asta) legate de companie si de locurile de munca pe care le dispun nu ezitati sa ii contactati, sunt foarte foarte prietenosi (pe bune!).
bogdan Sambata, 1 Noiembrie 2014
Buna, imi poate spune cineva cat castiga un shop mager? Merci
Alicia Joi, 12 Februarie 2015
Acesta e un citat din anuntul postat pe e-jobs, in data de 9 Februarie 2015: ''Programul exact de lucru se va stabili la interviu, dar in principiu este de 12 ore/zi cu o zi libera. Salariu 900 lei + bonuri de masa + comision din vanzari in functie de target."
Intrebarea mea este: ce fel de contract se semneaza? Adica pe perioada ne/determinata, cu 8h/zi sau 2h/zi (asa cum fac majoritatea firmelor, pentru ca evaziunea fiscala e un fenomen normal in Romania) sau se incheie un contract de colaborare.
Salariul de 900 de lei e brut sau net?
Legea spune ca salariul minim e de 975 lei brut, incepand cu Ianuarie 2015.
fane22 Duminica, 31 Mai 2015
In prezent salariul pentru postul de lucrator comercial in Bucuresti este de 1300 lei (din care 200 = tichete de masa) la care se adauga si un comision din vanzari. Mediul de lucru este tanar, dinamic si exista si posibilitati de avansare, trebuie doar sa te straduiesti. Contractul se face pe perioada nedeterminata inca de la inceput iar salariul nu a intarziat niciodata, l-am primit mereu la timp ba chiar si mai devreme.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?