Forum despre Kiwi Finance


AMARATUL Vineri, 22 Martie 2013

este o banca slaba au targeturi ft mari ,nu au parte fixa,,
te pui pe drumuri si atat si sunt finantati de altii din spate cu o gramada de bani de anonimi,.
DACA vati saturat sa dormiti pe canapeaua parintilor atunci plecati de pe canpe si va duceti la astia ca oricum nu aveti unde munci cu ei ,.
in rest ce pot sa zic,,nu merge treaba nu veti avea pensie si daca sunteti tineri sa va apara pe cv ca ati lucrat undeva ,,in rest e nasol rau de tot..

fara parte fixa,fara pensie ca nu ai ce vira acolo pe pfa ,fara avansare,fara nimic,
este o inchisoare bancara la fel ca multe altele..

unul de pe acolo Sambata, 19 Octombrie 2013

Gresit, draga "amaratul"! Nu este o banca, este un broker! unul care te pune sa alergi ca un disperat dupa oameni care sa vrea credite si care te plateste cu un mare nimic. Ceea ce e cel mai ciudat: ai program fix chiar daca nu ai carte de munca (adica e obligatoriu sa stai la birou de la 9 la 17 sau cum aranjezi dar sa stai 8 ore timp in care sa-i bombardezi pe niste bieti oameni cu telefoane, incercand sa-i determini sa-si ia un credit), salariu sau alte beneficii (gen concediu medical platit). Daca vrei sa beneficiezi de asigurari, trebuie sa ti le platesti singur din banii pe care mai mult nu-i iei! Si unde mai pui ca daca vrei o zi de odihna trebuie sa-ti faci cerere de concediu.

girlysh Marti, 26 Noiembrie 2013
Ce insemna consultant financiar la ei ? ca pe net am gasit doar ,,povesti de succes'' care par cam dubiose prea toata lumea e mega -ultra multumita .
ms
julio Marti, 26 Noiembrie 2013
inseamna plata la comision
eu Vineri, 17 Ianuarie 2014
Vreau sa stiu daca merita sa merg la Kiwi,nu am timp de pierdut si in plus nu vreau sa fac drumuri inutile,am mai lucrat cu broker si sunt lamurit...am fost ajutat,dar si "curentat" finaciar.
AlexandraDiana Marti, 14 Februarie 2017
Am rezistat doar 1 luna jumatate la Kiwi Finance din cauza banilor. Astea sunt joburi ptr studenti sau poate fi mai mult un hobby daca te plictisesti asa rau. Nu se da baza cu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?