Forum despre Kriss Consult SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 15 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Kriss Consult SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Kriss Consult.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anca Vineri, 22 Martie 2013
de firma asta nu stie nimeni nimic?s-a plecat sau nu prin intermediul ei?
iulia Joi, 3 Aprilie 2014
si eu sunt interesata de aceasta firma. este seriasa? a lucrat cineva la ei?
iulia Joi, 3 Aprilie 2014
am incercat sa gasesc informatii despre ei pe net, dar nu prea am reusit. nu au site.. am verificat pe ministerul de finante si in anul 2012 nu au raportat niciun salariat. pe site-ul ITM-ului apare , dar are afisat un nr de mobil, ceea ce inseamna ca nu au macar un abonament de tel fix? Nu prea suna bine...
Elena Marti, 8 Iulie 2014
Eu am plecat cu firma asta. Partea buna e ca dupa interviul cu ei, ai posibilitatea sa vorbesti direct cu angajatorul si m-a incantat ca nu mi-au cerut bani decat dupa ce ajung acolo.
RODRY Marti, 16 Septembrie 2014
Am obtinut loc de munca prin aceasta firma de 2 ori, in Germania. Prima disutie a fost cu managerul firmei, apoi am discutat direct cu angajatorul. In ambele cazuri am fost foarte ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?