Forum despre Laboratoire Innotech International


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 10 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Innotech Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Innotech.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Rep. Medical Miercuri, 4 Iunie 2014
Salariu mare, cerinte mari
rep medical2 Vineri, 6 Iunie 2014
Salariu bun, obsedati de control si le place sa urmareasca oamenii pe GPS.
La cat ai pornit masina, dece ai stat atat nu stiu unde.....rata mare de oameni care nu trec de primele 3 luni......nu cred ca sta nimeni mai mult de un an jumatate. Un job in care salariul mai mare este dat cred ca bonus pt stresul produs de coordonatorii zonali.
Se cauta oameni usor controlabili, fara personalitate.
john Sambata, 14 Iunie 2014

de evitat......te recruteaza timp de 2 luni, te angajaza pe nedeterminata si dupa 2 saptamani li se pune pata si iti trimite prin curier decizia de incetare a contractului de munca. pam pam, totala lipsa de profesionalism, rusine. nu recomand.

reprezentant medical Joi, 26 Iunie 2014
Companiile care ofera salariu mare reprezentatilor medicali o fac in speranta ca acesta va fi motivant pentru ei; exista si exemple de succes in compania aceasta, de oameni care au promovat pe criterii de performanta, care lucreaza de multi ani, iar cine ajunge sa fie monitorizat prin intermediul GPS cu siguranta nu isi respecta programul de lucru, si creeaza suspiciuni legate de activitatea sa.
Rep medical 3 Marti, 15 Iulie 2014
Cum decurge interviul la ei? Si ce salarii au...se poate sa ma ajutati cu mai multe detalii? Multumesc!
REP MED Luni, 21 Iulie 2014
Salariul este peste nivelul pietei dar se munceste. Recrutare in 2 pasi, initial cu directorul de vanzari apoi cu directorul general. Mediu de lucru ok, beneficii asemanatoare cu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?