Forum despre LaDorna Group (Dorna Lactate SA)


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 12 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma LaDorna Group, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de LaDorna.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
abc Vineri, 12 Iulie 2013
ne ajuta si pe noi vreun binevoitor cu ceva informatii despre aceasta firma????
abc Duminica, 21 Iulie 2013
nimeni nimic?
Rares Joi, 29 August 2013
Eu recrutez de 1 an si ceva la ei, am parcurs 7 etape in 2011-2013. Trebuie sa ai rabdare, eu astept...
mamaie Miercuri, 23 Octombrie 2013
Am fost la interviu pentru poastul de agent ,am asteptat aproape 1 ora pana am intrat la despicat firul in patru.Interviul a durat in jur de 45 minute unde a fost luat la puricat CV-ul : de ca ai placat,ce faceai acolo(de parca nu era trecut in CV),cati agenti erau in firma X sau Y ,cui ii erai subordonat,cum era bonusul structurat,etc.
Cand am ajuns la partea salariala si am spus ca venitul lunar care m-ar motiva esti situat in jurul sumei de 2500-3000 ron a fost ca o bomba.
Pai bine dragii mei ,dupa ce m-au frecat si intors pe toate partile cu aceleasi intrebari de mai multe ori dar formulate diferit,si dupa ce te bati in piept cu pumnii ca esti Multi-nationala imi spui ca venitul (salariu+comision)cerut este prea mare pentru acest post si ca in vanzari stii cand pleci de acasa dar nu sti cand ajungi.
Ce sa inteleg?ca suntem sclavii Companiilor Multinationale?
koe Luni, 30 Decembrie 2013
https://ziaruldeinvestigatii.ro/blog/posts/svaiter-de-vatra-dornei-fabrique-en-pologne
joem Luni, 6 Ianuarie 2014
Milea Ionel ”¢ 7 zile in urma − D-na HR Manager nu are nici-un interes in negociere atat timp cat in posture cheie si-a angajat oameni fara experienta, rude frati ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?