Forum despre Laurus Medical SRL / Laurus Management SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 3 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Laurus Medical SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Laurus Medical.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ABBA Luni, 4 Martie 2013
dupa ce sustii un interviu la ei(la comun cu mai multi candidati)conform procedurilor de pe site-urile de recrutare ar trebui sa primesti un feed-back de la ei fie el pozitiv sau negativ sau oricum ar fi,dar nu se deranjeaza sa iti raspunda,desii tu te-ai deranjat sa mergi la interviu pe timpul si pe banii tai,cam neseriosi mi sau parut.
personalul din interior era foarte frustrat.
me Marti, 26 Martie 2013
sa stii ca asta se intampla cu cele mai multe dintre companii. feedbackul dupa interviuri, fie el si negativ, e ceva mult prea pretios. multe firme invoca timpul, dar parerea mea e ca e imaginea lor in joc.
Ana Joi, 18 Aprilie 2013
pentru ce post ai mers? ti-a spus cineva legat de salariu /prog de lucru? Ms.
eu2 Marti, 1 Aprilie 2014
Bai, nu-i chiar asa...eu am fost la ei la un interviu acu' ceva vreme si mi-au dat feed-back intr-o saptamana, negativ e adevarat, dar l-au dat. Interviul l-am dat singur, nu in gasca.
tr Joi, 29 Mai 2014
Pentru ce post ati aplicat si ce detalii ne mai puteti da?
adda Vineri, 29 August 2014
Si eu am fost la un interviu la ei si m-au sunat sa imi spuna ca nu sunt acceptata in aceeasi zi. Dar mi s-a parut ok, interviul a fost individual.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?