Forum despre Leonardo


nick Joi, 28 Februarie 2013

Bataie de joc din partea conducerii la adresa agajatelor ,manageri de magazine doar cu 8 clase ( fara bacalaureat,macar), marfa tot mai proasta si mai scumpa, copie tot sistemul de marketing de la concurenta, stress psihic maxim-sunt urmarite inclusiv la toaleta-,nu au voie sa foloseasca telefonul in timpul serviciului.
II caut de lucru sotiei si in cel mai scurt timp o scot de acolo.Este efectiv daramata, fizic si nervos, pe 850 de lei...
Jenant,pt o firma care nu reuseste sa iasa din insolventa, gresind complet toate actiunile in piata.

vasile Luni, 4 Martie 2013

Adevarat tot ce spui

anonim Joi, 7 Martie 2013

E prea putin spus, umilinta si amenintari.

india33 Joi, 21 Martie 2013

Comportament lipsit de etica
Iti cauta nod in papura;
Lucrezi dupa tot felul de proceduri emise de asa zisa "noua directoare" care crede ca tot ce zboara se mananca - nu vede realitatea din piata, crede ca daca omul vine sa-si cumpere pantofi este obligatoriu sa-si cumpere si curea, poseta, sosete, portofel si cate si mai cate
Nu intelege ca nevoia este una iar necesitatea lor de a face bani, alta.
Nu mai zic ca seful de magazin are numai obligatii , ajungand sa castige cat asistentul sau care nu are niciun fel de responsabilitati. iar de platit este primul, vezi doamne, el este vinovat de customer service, management, atitudine angajati.

Serenna Marti, 17 Septembrie 2013
Buna! Imi puteti spune si mie despre care magazin Leonardo vorbiti? Adica in ce oras?
Alina Joi, 19 Septembrie 2013
Buna. Cat are salariu un sef de magazin?
Ana Miercuri, 2 Octombrie 2013
Si eu vreau sa stiu cat este salariul pt un sef de magazin. Ma puteti ajuta?
gaby Marti, 5 Noiembrie 2013
Totusi...un sef magazin ce salar are? Si daca este vreun sef de magazin (leonardo) care vede mesajul...rog sa imi dea informatii daca se merita sau nu...program, cerinte, salar, etc. Ms anticipat!
Hello Vineri, 15 Noiembrie 2013
Pai, tot personalul are salarul diferit in fiecare luna, pentru ca e in functie de vanzari. Un sef de magazin are intre 1400 - 1500 si in lunile bune ajunge si la 3000....cum ar fi decembrie, ca sunt multe vanzari atunci :)...Are multe responsabilitati, cand ceva nu e bun, cade tot pe el :)...
Hello Sambata, 8 Februarie 2014
Am revenit cu o parere. Am decis sa demisionez.. Firma isi bate joc de angajati !
hihi Luni, 10 Februarie 2014

De ce ti-ai dat demisia hello ??

Hello Joi, 13 Februarie 2014
VIndeam 60.000 lei pe luna, altul vindea de 15.000, si primeam acelasi salar cu el. Promovarile sunt pe prietenii, in nici un caz pe experienta si realizari, management prost :)
mari Luni, 28 Iulie 2014

Care este salariul unei vanzatoare la leonardo ? am gasit un post disponibil part time.

nely Duminica, 10 August 2014

In magazinele unde nu au sistem de securitate si se descopera furturi pentru ca isi expun marfa in magazin iar personalul prea putin si suprasolicitat nu face fata cu supravegherea salii, fetele sunt puse sa plateasca tot ce iese lipsa la inventar. Intr-adevar sefe de magazin cu 8 clase care stiu sa umble cu un soft din obisnuinta nu din inteligenta, care se cred buricul pamantului.

da Miercuri, 20 August 2014

Salariu de mizerie pt cata munca este acolo,sefele pupa in fund managerul de zona ca in rest nu sunt in stare de nimic(nu ca managerul este mai cu mot dar......cel putin tu ca vanzatoare nu ai treaba cu el). Daca vrei explicati trebuie sa suni tu la Oradea ..........eeehhhhsa dus Leonardo pe care il stiam cu marfa buna, sefe in adevaratul sens al cuvantului care tine cu angajatul .

da Miercuri, 20 August 2014

Apropo este vb despre ploiesti

ema Marti, 16 Septembrie 2014

Buna fetelor care lucreaza la Leonardo.....vreau sa va intreb voi faceti ore suplimentare?daca da cum
Le recuperati?le plateste cineva?cum pot sa i fac sa mi plateasca orele suplimentare?
Va multumesc

medic Miercuri, 17 Septembrie 2014
Din cate stiu eu, Leonardo este in Insolventa !
anonima Marti, 30 Septembrie 2014

Este in insolventa de multi ani , a trecut si de reorganizare si este la prapastia falimentului.....gasiti-va cat mai repede altceva de facut pentru ca in maxim 6 luni de zile somajul va asteapta...pupici !!

dorina-elena Marti, 16 Decembrie 2014
eu zic sa nu ne lasam influntate de ce zic unii si altii,fiecare considera ca e bine sau rau din punctul lui de vedere.nu tot ceea ce afli se intampla peste tot si nu neaparat ce ai patit tu,trebuie sa pateasca si altii....eu sunt obiectiva in legatura cu acest lant de magazine,tot c pot spune e k am lucrat si eu la un magazin de haine unde fata care vroia s plece mi-a zis ca nu e bn,k te verifica...etc..lucruri care mie personal nu mi s-au intamplat cat am lucrat acolo,a fost cel mai bun loc de munca pe care l-am avut,am plekt din motive personale datorit unor probleme pe care le avusesem cu bunica mea....iar salariile in general sunt mici in comert maxim 9 mil.!ceea ce nu inteleg oamenii e k nu poti sta 10 ore sau 8 ore la muna numai in picioare pe acest salariu...iar in ceea ce priveste carrefour-magazinele de acolo,platesti si naveta...carrefour focsani e in afara orasului...scazi mancare,acazi naveta...te duci la munca doar ca sa ai munca...stresul zilnic cumulat...oamenii nu inteleg ca munca de vanzator intr-un magazin mare nu se raporteaza nu numai la client ci si multa munca in depozit...marfa,baxurile,pe care vanzatoare le cara...si ai cate 2 camioane de descarcat...nu e usor...sa vezi din exterior e wow..dar...nu e asa.va zic din eperienta lucrata la un alt mag....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?