Forum despre Ultra Tech Group (LexNavigator)


just me Miercuri, 17 Aprilie 2013
Stie cineva cum e sa fii angajat LexN?
ff3 Vineri, 3 Mai 2013
E destul de ok daca ai ce-ti trebuie pentru jobul respectiv. Am vazut promovari dupa 6 luni si am vazut despartiri dupa o saptamana. In general se promoveaza dupa minim un an. In perioada asta nu te astepta sa fie usor, dar inveti multe. Bombanim noi (se cam tine la disciplina) dar macar ramai cu ceva dupa "armata" care se face cu tine. Dupa un an se mai indulceste treaba, veteranii aduna facilitati (program flexibil, masina de serviciu, bonusuri etc ) in functie si de cat ai mancat cand ai fost mic (si mai ales ce).
just me Miercuri, 8 Mai 2013
Procesul de recrutare si selectie e tare bine pus la punct...oare sa fie si salariul la fel?!Sau cer mult dar ofera minim?!
row Sambata, 11 Mai 2013

Din punctul meu de vedere asa zisa disciplina de la lex navigator e o tampenie. Adica nu te invata mare lucru. Bine, inainte era un manager de vanzari, acum nu stiu daca mai este (sper ca nu). In fine, schimbatul pantofilor la birou, sanctiunile tampite si pedepsele de tip gradinita erau la un moment dat la ordinea zilei in aceasta firma. Parerea mea este ca nivelul de presiune si tensiune de la birou trebuie sa fie minim. Daca se fac greseli, acestea trebuie sanctionate, dar nu aiurea. Oricum, conducerea este (sau era, ca nu mai stiu) cu pretentii mari.

just me Luni, 20 Mai 2013
Din pacate am depus un efort major pentru interviurile lor...toate interviurile sunt atat de elaborate incat iesi cu durere de cap de la ei.Sunt 4 etape de selectie,prima constand in teste de inteligenta. Ei ce ofera de fapt, ca cerintele sunt la cote maxime...Poate ca e mai bine ca nu m-au acceptat!
anonim Miercuri, 11 Septembrie 2013

Buna. am fost suna acum cateva zile pentru a merge la sediul celor de la LexNavigator pentru un prim interviu. Intrebarea mea este; puteti da exemple de situatii in care ati inteles ca firma nu este ok ? programul de lucru ? salariul de intrare? activitate? manageri ? etc, info utile. Multumesc!

Andreea Marti, 24 Septembrie 2013

Si EU am fost sunata azi prin urmare joi am interviul. Merita Sa merg sau nu?

me Marti, 24 Septembrie 2013

Daca este sa te angajeze, in cele 3 luni de proba poti oricand sa pleci printr-o simpla notificare, daca nu esti multumit nu te poate tine nimeni cu forta. O voi considera o noua experienta.

Andreea Marti, 24 Septembrie 2013

Multumesc frumos ca mi-ai raspuns.

arabela Joi, 26 Septembrie 2013
Dintre cei care au fost la interviu, cum a avut loc procesul de selectie(am auzit ca este un test si interviu de grup). In ce a constat testul, si interviul de grup?
me Vineri, 27 Septembrie 2013

Interviul a fost ok iar managera a fost super draguta. Interviul a constat intr-un test de inteligenta super usor, totusi au "zburat" jumatate dintre candidati ;)) Trebuia sa alegi dintre mai multe randuri de cifre, perechile de cifre alaturate care adunate dau suma 10. Apoi am extras cate un biletel continand diferite subiecte, din mass media, pe care trebuia sa le tratam timp de 3 min fara oprire, scopul fiind acela de a demonstra ca esti capabil sa faci o prezentare, sa tii un speech in fata unui grup de oameni necunoscuti si sa nu-i plictisesti, nu stiu cati am reusit sa facem asta, la unii lipsa experientei si-a spus cuvantul. Ultima etapa a constat in simularea unei vanzari, trebuia sa convingi clientul sa-ti cumpere produsul, desi avea deja 50 de bucati abia cumparate. Desigur ca eu am ajuns sa-mi compar produsul cu un mercedes iar produsele pe care le avea cu 50 de dacii, ca sa inteleaga mai bn ce-i ofer, le-am zis ca nu prea am experienta in vanzari :)). Nu au intrebat nimic legat de LexNavigator, m-am documentat degeaba o zi intreaga :)) In concluzie: interviul a fost unul ok si nu am pierdut nimic, chiar daca nu ma angajeaza, a fost o experienta noua si placuta.

dan@ Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Buna...sunt din iasi...si am fost pana acum la 2 etape ale interviului -astea au fost de grup..urmand sa particip la cea de-a treia etapa...cea individuala...este cineva care a reusit sa se angajeze dupa selectia din septembrie? daca da..imi puteti spune cum merg lucrurile si ce conditii v-au fost oferite? Multumesc
Miha Luni, 8 Septembrie 2014
Poate cineva sa imi spuna care este salariul oferit pentru minunata perioada de proba? M-au invitat la interviu si nu stiu daca merita sa ma deplasez pana la sediu.
Ana Joi, 11 Septembrie 2014

Si eu am fost sunata. Cat e salariul?

Lady258 Luni, 15 Septembrie 2014
Deci, salariul pentru perioada de proba? Nu a aflat nimeni? Se merita?
amy Vineri, 19 Septembrie 2014
Stie cineva in ce consta interviul individual pt. postul de respobsabil analiza si operare date? Multu mesc.
mardare Joi, 25 Septembrie 2014
Despre filiala de la Piatra Neamt are cineva vreo idee?
Nicol Joi, 2 Octombrie 2014
Buna , am trecut de toate aceste etape(destul de exagerate si multe pretentii ) da tot nu am reusit sa aflu ce salar este pe perioada de proba ?Ma poate ajuta cineva va rog???
andix Joi, 23 Octombrie 2014

buna,

Dupa un proces d recrutare de parca ar angaja directori, oferta este exact 8mil in prima luna, 9 a doua luna, 10 a treia si 12 a patra luna. Acest lucrunu este unul fix ci e stabilit in functie de niste criterii.

candidat10 Marti, 17 Februarie 2015
Tocmai ce am venit de la interviul lor, iar acest feedback sper sa fie de folos tuturor.. Pe langa faptul ca ajungi la o usa cu un interfon care suna incontinuu direct in birouri, te intampina prietenos niste "angajati amabili" care iti comunica inca din prag- "Asteptati pe hol, va vom chema noi"...Total nepoliticos!!! A doua bila neagra: la primul contact telefonic nu ti se spune ca vei participa la un interviu de grup, care in final de transforma in niste "teste eliminatorii" care sunt menite sa-ti testeze rapiditatea si acuratetea in rezolvare. Total neprofesionist!!! De obicei se specifica faptul ca interviul va fi in mai multe etape. Dupa testele vietii care oricum nu au nici o releventa, urmeaza un alt pas al recrutarii in care un soi de Team Leader incearca sa te convinga de faptul ca postul lor de Consultant relatii cu clientii nu este de Agent vanzari call center (in conditiile in care se vad clar castile la pc-uri) si ca trebuie sa-ti faci un speech de 3 minute in care sa vorbesti liber despre un subiect la alegere. Mai mult de cat atat ti se spune......"Nu trebuie neaparat sa aveti experienta pentru acest job". Seriooooos? Pai atunci cititi CV-urile fratilor! Personal, am considerat acest interviu pierdere de timp. Recomandare pentru cei care poaste sunt in dubii: PAS!!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?