Forum despre LPP Romania Fashion


crishtian Joi, 18 Aprilie 2013
Eh aici se schimba situatia cu 180 de grade fata de brandurile unde esti tratat cu spatele ,am fost la un interviu care l-am dat cu directoarea sau managera ceva de genul oricum cu un sef mare toate bune si frumoase a fost impresionata si mi-a spus ca depinde de managera de magazin sa trec sa vorbesc cu ea la un alt interviu. Seara caci seara il aveam ma duc eu frumos si incep sa vorbeswc cu ea constat ca nu prea avea chef de interviu si cum eream dornic de munca am discutat despre job dar intr-un sictir fata de mine.Cand a vazut ca eream interasat si ca aveam experienta ma expediat repede urmand ca sa raman cu buza umflata.
ana Joi, 12 Septembrie 2013
Cat ia un lucrat comercial- sal net?si pe cate ore, full time, ceva detalii?
mircea Vineri, 17 Ianuarie 2014
1000 lei.
U Marti, 11 Martie 2014
nu va sfatuiesc sa mergeti la reserved, acolo la locul de munca sunt chiar si cupluri, salariul este de 1100 lei depinde de magazin , toti se stiu si tu ca om nou o sa te puna la tot felul de munca, nu ai firma de curatenie, trebuie sa faci tu sa stergi praful, sa dai cu mopul , sa aspiri, sa stergi oglinzile , etc + ca muncesti 8 ore , nu 6 ore ca la alte magazine. .
hgy Marti, 13 Mai 2014
Draga "u" , de unde stii tu toate aceste detalii? Esti angajat acolo ?! Nu, nu se afla cupluri in magazine si nu, nu are importanta ca esti un om nou sau nu, toti muncesc egal. Din contra, oamenii noi nu sunt pusi sa faca prea multe din prima, si 8 ore este programul full time, dar te poti angaja si part time si lucrezi mai putin de 6 ore, daca tot esti pus din prima pe leneveala .
eu Miercuri, 24 Septembrie 2014
un sef de magazin ce salariu are?
vasile Marti, 4 Noiembrie 2014
Astazi am fost la un interviu pentru magazinul Reserved. Revin cu detalii in caz ca o sa primesc raspuns favorabil.
Innu Luni, 19 Ianuarie 2015
A mai fost cineva in interviu?Cum a fost?
best Marti, 21 Aprilie 2015
Buna, ma intereseaza ce salariu se ofera pt un manager de magazin?Multumesc
andac Joi, 14 Aprilie 2016
Buna. Eu am lucrat la Mohito (una dintre brand-urile companiei) si pot spune ca sunt ok. Salariul este undeva pe la 1300 lei si trimestrial se dau si niste bonusuri daca s-au ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?