Forum despre Lufkin Industries Romania SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 11 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Lufkin Industries Romania SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Lufkin Industries Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stie cineva ceva de Lufkin?
nicky Joi, 31 Octombrie 2013
Buna ziua
Despre lufkin va pot spune ca m-au chemat intr-o vineri la 3 la interviu pentru postul de inginer de proces.m-a intrebat sa ii povestesc despre mine(salariu,astepatari..) la sfarsitul am fost intrebat unde ma vad in VIITOR.i-am zis ca mi-ar placea sa lucrez pe calitate.DAR EU AM VENIT PENTRU POSTUL DE INGINER DE PROCES.Era nerabdatoare imi mi-a facut o oferta de munca(salariu+bonuri+transport asigurat).dar mai trebuia sa vin sa tin un interviu cu un american marti la ora 3.am fost de acord.(si-a notat pe cv-ul ei data si ora si eu la fel.)Cand am fost marti la intalnirea cu ea si americanul se facea ca ploua.Ca zicea ca nu ramasese sa ma sune ea daca ramane marti la ora 3.Ca nu am destula experienta in productie pentru postul de Inginer de proces si continua cu gogosi.Ca eu parca vroiam pe calitate.Am inceract sa ii spun ca ea ma intrebase de viitor nu de prezent.deci ma dadea la intors.Mi-am dat seama ca venise cineva cu o pila mai mare.

Nu va recomand Lufkin.doar daca aveti unchi,matusa,var in firma sa va bage
Plus ca doamna de la resurse era plina de ea
SDD Luni, 25 Noiembrie 2013
@nicky......Te rog sa fi mai detaliat referitor la salariu si la interviul care l0ai avut cu americanul.Si eu sunt curios ce oferte au mai ales ca vad ca se construieste in zona aceeia cu spor si cica au nevoie de forta de munca.Mersi.
nicky Joi, 12 Decembrie 2013
Pai dadeau 2800 lei brut.adica 2000 lei+bonuri+transport+asigurare.Nu am tinut interviul cu americanul .a venit cucoana de la resurse si mi-a zis ca nu am destula experienta in productie si ca m-ar avantaja un post pe calitate.
Parerea mea incerca. dar sa nu pui botul la ce gogosi iti ofera dupa interviu.
Nu stiu poate la tine o fi diferit.
Incercarea moarte nare

Succes
Florinn Vineri, 13 Decembrie 2013
Buna ziua, in productie,la intretinere ce salarii sunt
SDD Luni, 16 Decembrie 2013
@nicky....Mesi de raspuns.Neseriozitatea umbla peste tot si asta se reflecta si in oamenii de la conducere.Sunt curios daca companiile acestea ,care cer experienta multa, cred ca ...
nicky Joi, 23 Ianuarie 2014
Multumesc.O zi bunaSucces
Operating CNC's Sambata, 22 Martie 2014
Nu e adevarat, nu se merge pe pile sau ochi frumosi. Esti calificat si apt intri, esti cofetar nu intrii, asta clar. Salariile se invart intre 3500 la operare si cam 2400 la ...
ge Duminica, 27 Aprilie 2014
Cum se face ca in functiile cheie sunt numai rejectati de la alte companii?
anonim Vineri, 15 August 2014
Am fost chemat la interviu care a constat intr-un test, apoi s-a mai discutat de salariul pe care il am in prezent si ... vorbe si au spus ca in 2 sapt imi vor comunica un raspuns ...
iooo Sambata, 10 Ianuarie 2015
o adresa d mail pt cv.uri ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?