Forum despre Marquardt Schaltsysteme SCS


Catalin Miercuri, 15 August 2012
Salut, sunt absolvent de facultate si ma intereseaza sa aplic la aceasta firma pentru un post de programator embedded. As vrea sa stiu care sunt conditiile de munca, cum e atmosfera de lucru, cum sunt sefii si daca se poate ceva informatii despre salarii, cam care e nivelul.

Mersi.
Anonim Miercuri, 16 Ianuarie 2013

In primul rand cand intri in aceasta firma de pe bancile facultatii, stai acolo pentru 2-3 ani, depinde de clauza pe care ai semnat-o(este printre singurele firme care face asa). Al 2-lea lucru e salariul - ca exemplu mie mi-au dat mai putin decat am negociat. Semnezi o cluaza prin care daca pleci inainte de 2-3 ani trebuie sa le dai niste bani(ex: 2000 euro) acesti bani sunt pentru ca ei te-au invatat niste lucruri, aceasta clauza o semnezi la inceput pentru ca zici - o certificare, un curs de 2000 de euro nu strica, dar nu are aceasta valoare, multe lucruri care leaam invatat la ei, le stiam din facultate. Am plecat dupa un an pentru ca salariul lor nu imi oferea un trai decent.

onisim Sambata, 23 Februarie 2013
Pentru Anonim, clauza e de 2 ani, si Marquardt nu e singura firma ce practica asta (de exemplu Continental Sibiu, clauza 3 ani), iar daca pleci inainte de termenul contractual platesti diferenta (de exemplu daca pleci inainte de 1 an, platesti 1000 euro).
Pentru Catalin: In 2010 salariu de pornire pentru Embedded Software Engineer era de 1500 net + plus al 13-lea salariu, dupa aproximativ 2 ani putea ajunge la aproape 2500 - 3000 + al 13-lea salariu (Dar aici depinde foarte mult de performantele tale).
radon Marti, 19 Martie 2013
Vad ca vorbiti de salarii si dati cifra, dar nu spuneti in ce moneda. Sunt confuz. Salariu in primul an de 1500 ce? Lei banuiesc, doar n-or fi euro?
altu Miercuri, 27 Martie 2013
- daca muncesti in departamantul de dezvoltare soft, e ok 1500 EURO :)
- pentru productie poti sa lasi salariul in lei
kfk Luni, 1 Aprilie 2013
interviurile se tin in germana sau engleza?
altu Marti, 2 Aprilie 2013
-primul interviu cu HR si un representant tehnic - in Romana si eventual test de limba (ENGL, DE)
-interviul tehnic daca il dai cu colegii din germania va fi in Germana sau Engleza in functie de aptitudini. Pentru acest interviu nivelul "vorbit" limba straina trebuie sa fie unul destul de ridicat.
unknown Miercuri, 3 Aprilie 2013

Le recomand celor ce merg la interviuri sa intrebe inca de la inceput toate detaliile jobului, de la ore suplimentare, beneficii, obligatii, cursuri, perioada contractuala minima.


In plus, aveti grija ce salar veti vehicula in momentul in care veti fi intrebat. Foarte ciudat este ca aceasta intrebare vine din partea HR inca de la primul interviu, moment in care nu stii prea multe despre atributiile postului :). "Inteleapta" miscarea lor de a inlatura toti posibilii candidati ce nu se potrivesc in buget, si de a pune candidatul sa-si faca cunoscuta dorinta financiara fara sa stie la ce se inhama.
Succes!

bumbum Joi, 26 Septembrie 2013
Ca si operator cat se castiga?
lucid Miercuri, 2 Octombrie 2013
care este salariul de inceput pentru inginer in productie?
bip Vineri, 3 Ianuarie 2014
se da masa de pranz???
cozma Joi, 6 Februarie 2014
nu se da nicio masa de pranz, ca si operator se castiga ca si debutant intre 800-1000, depinde cum negociezi. Dar se poate castiga si mai bine daca stai la ore suplimentare dar in general se lucreaza cam 4 schimburi.
Buzz Sambata, 15 Februarie 2014
Salut, m-ar interesa cat este salariul pentru un sef de schimb montaj productie, tinand cont ca este la inceput ! aproximativ. mersi
zumzi Sambata, 22 Februarie 2014
avand in vedere ca salariile sunt confidentiale nu cred ca la intrebarile legate de salarii se vor gasi prea multi voluntari sa raspunda, zvonurile sunt ca salariile sunt mai bune decat la alte firme de profil asemanator din Sibiu
oricum, un loc de munca bun pentru cei tineri care vor sa invete meserie
aloha Marti, 4 Martie 2014
Salut. de ex pentru un Montator subansamble sectia Electronica SMT salariul de incadrare este de 942 lei, plus bonuri ...
anonon Marti, 4 Martie 2014
Salut. de ex pentru un Montator subansamble sectia Electronica SMT salariul de incadrare este de 942 lei, plus bonuri
ce fac astia mai exact? e bataie mare de cap ? 942 lei net?
vali Miercuri, 14 Mai 2014
Buna ziua, ma intereseaza ca operator in productie ce se lucreaza, ce fel de piese se fabrica sint grele, au limita de virsta la angajare, salarul la incadrare operator prod.
Multumesc.
emil Sambata, 25 Octombrie 2014

Nu spune nimeni ceva despre salariile unui tehnician sau inginer ?

M Marti, 2 Decembrie 2014

salut, inginerii au undeva la 1500 dar cat castiga un team leader la aceasta firma???

Dan Marti, 6 Ianuarie 2015

Daca ar fi sa se faca o cumparatie unde credeti ca ar fi mai bine , la MARQUARDT, TAKATA, CONTINENTAL SAU HARTING?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?