Forum despre Medist SA - MEDIST Imaging & POC SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 17 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Medist, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Medist.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

balanta Joi, 27 Martie 2014
Salut,
as avea ocazia sa lucrez in aceasta firma, si caut pareri. Am inteles ca sunt mai multe companii in una singura...eu de Medist SA sunt interesat. Acum cativa ani eram intr-o discutie la care participa si directoarea de vanzari de la Medist si frate ce telefon de serviciu avea...penibil...si bunica are telefon mai acatarii....nu i-am zis nimic femeii, dar daca un director de vanzari primeste asa ceva...ma intreb ce politica are firma fata de angajati.
adi Miercuri, 23 Aprilie 2014
Pentru cei care au nelamuriri lucrurile stau cam asa: sunt 3 firme Medist SA, Life Science si Point of care. Unii vand aparatura de laborator, unii ecografe si unii microscoape. Salariile sunt mici in toate companiile cca 2500 ron de start si ai un target de vanzari pe care nu il faci niciodata. Nu au HR dai interviu direct cu director de vanzari si manager general. E vorba multa si multe promisiuni care ulterior nu prea se adeveresc. Bonusurile colosale nu sunt trecute pe nici un act si cand ajungi sa te clasifici pt bonus incepe frecushul. poate pleci sau poate cedezi.In rest multa debandada, schimba regulile in timpul joiucului, e ok pt inceput sa-ti faci rodajul dar pe termen lung sunt tzepari si cu clientii si cu angajatii
ion Joi, 25 Septembrie 2014
in ultimul timp nu i-am mai prea vazut in piata, aveau niste renaulturi clio vechi cu sigla, poate si-or fi schimbat masinile nu stiu ce s-a intamplat cu ei, erau un nume odata, mai ales pe aparatura medicala si life science , stie cineva mai multe? mersi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?