Forum despre Mira Telecom


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 9 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Mira Telecom, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Mira Telecom.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ideal Duminica, 16 Decembrie 2012
aa
asasa Joi, 5 Septembrie 2013
fugiti de la ei
ABG Vineri, 8 Noiembrie 2013
Este ultima firma in care vreti sa lucrati Punct
Salut Vineri, 31 Ianuarie 2014
Salut ,am vazut ca aceasta firma pune anunturi de angajare jumatate in Engleza , jumatate in Romana , ce parere aveti? :D
raspuns pt salut Joi, 13 Februarie 2014
Posteza jumatate in romana si jumatate in engleza deoarece managerii trimit catre HR anunturile in engleza (cerinte si responsabilitati), iar detaliile despre oferta si companie trebuie sa fie completate de HR (care se pare ca nu stie engleza :D)
yoyo Joi, 27 Februarie 2014
Daca vrea cineva sa dea detalii va rog, ce e bun si ce e "foarte bun" la ei
Se sta peste program sau cuiva nu-i place culoarea parului secretarei? De ce fugim?
Unde au sediul? (am gasit referinte la un sediu in Otopeni si la unul pe langa Politehnica)
Multumesc
Angajat MIRA Miercuri, 5 Martie 2014
Salut yoyo,

Sediul este in Otopeni.
Nu se sta deloc peste program, la ora 17.00 fix, masinile incep sa plece de la firma catre Bucuresti.
Este o companie in care te poti dezvolta ... acum depinde si pentru ce post esti chemat la interviu.

Succes.
fost angajat MT Sambata, 8 Martie 2014
Daca vreti sa aveti viata personala si timp pentru alte activitati evitati Mira Telecom. Programul o fi de la 9 la 5, dar implica 2 ore de transport pe zi pana in Otopeni. Treaba ca la 17:00 fix masinile incep sa plece este adevarat, cu mentiunea ca nu spune nimeni la cat pleaca cu adevarat... o fi masina sefului care e singur si pleaca la 17:00, dar restul pleaca rand pe rand pana in jur de 18:30 si ajung la casa lor pe la 20:00. Salariile sunt mici si cele ale angajatilor marunti sunt primele afectate de 'scaparile' managementului si de criza continua folosita pe post de motiv
Anonim :) Vineri, 9 Ianuarie 2015
Pot sa mentionez cateva chestii despre Mira Telecom si personalul acestei companii ,ca fost angajat,de peste 3 ani de zile ..
Partea buna a lucrurilor este ca ai posibilitatea sa te dezvolti,personalul este bine pregatit ,salariile sunt peste nivelul pietei , as putea s-a mentionez ca in unele cazuri esti platit exact pentru nivelul tau de experienta,daca esti "valoros" te-ai scos :D ,as mai adauga ca daca renunti la viata personala si te implici mult ai posibilitatea sa ajungi in functii de conducere destul de repede,se promoveaza tinerii foarte mult fata de alte companii.
Parte mai putin buna este ca obtii destul de greu o marire de salariu,orele suplimentare se compenseaza cu zile libere,in functie de proiecte esti plecat in deplasari de nu te mai recunoaste cainele cand te intorci acasa :),rezistenta la stres nu este o cerinta ,ci o aptitudine:))) la final as putea sa zic ca a fost o experienta foarte misto , recomand celor care cauta diversitate ,profesionalism si aventura :)
geom Joi, 12 Februarie 2015
Buna voua!
Observ ca au o pozitie deschisa de contabil si ma gandesc sa aplic pentru postul asta. Cineva poate spune cum sunt restul persoanelor din acest departament?Este un mediu ok de munca?Detalii.....Multumesc
emilian_gamea Luni, 16 Martie 2015
Salut Geom,

Sunt angajat in Mira Telecom si iti marturisesc ca persoanele din acest departament sunt super ok, sunt tineri .... este o echipa solida, unita.

Cu bine
MissK Miercuri, 16 Septembrie 2015
Buna!

Angajatii "mici" sunt superbi la aceasta firma; din cate imi pot da seama, sunt motivul pentru care firma inca mai sta pe picioare... Cei "mari" sunt problema: sunt genul de sefi care cred ca a sefi inseamna a da ordine chioare, nu a organiza. Care isi fac treaba superficial pentru ca intotdeauna e un fraier mic care ii face si temele lui.

Vad organizare proasta peste tot in jurul meu...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?