Forum despre Mobexpert


diana Vineri, 25 Ianuarie 2013
Buna, imi poate spune cineva cat e salariul pentru consilier vanzari?
just me Sambata, 26 Ianuarie 2013
in provincie intre 7 si 9 mil,in bucuresti in jur de 10-12 + bonuri
diana Luni, 28 Ianuarie 2013
Multumesc mult! Ce salarii mici. Daca trebuie sa mai platesti si chiria, nu poti sa traiesti cu banii astia in Bucuresti.
Dana Miercuri, 8 Mai 2013
De Mobexpert Iasi ce stiti?
alamicu Marti, 15 Octombrie 2013
Mobexpert cel putin pentru mine a fost o firma cat de cat ok in ceea ce priveste mediul de munca: fara stres, iti organizezi singur munca, traininguri periodice de formare profesionala a angajatilor cu diferite firme partenere dar si Mobexpert.Insa in ceea ce priveste sistemul de salarizare e foarte slab un consilier vanzari castiga la inceput cel mult 750 RON si bonuri si bonus din vanzari.Dar la ce vanzari slabe sunt(produse f scumpe) greu iti faci targetul si daca nu il faci minim 70% iti taie bonurile de tot.Programul de lucru este incarcat, lucrezi 2-3 zile cate 12 ore pe zi dupa care ai 2 libere.Daca esti la inceput de cariera si vrei sa incepi in vanzari poti sa incerci, ca sfat ai ce invata
anonim Marti, 29 Octombrie 2013
@ala micu, in ce magazin ai lucrat? ai nevoie de bac? multumesc.
anonim Luni, 11 Noiembrie 2013

Eu am terminat liceul de curand si as dori sa ma angajez. imi puteti spune mai mult despre program, atributii? sunt interesata de magazinele din Buc.

antonia Luni, 11 Noiembrie 2013
Ce presupune acest job: Consilier Vanzari Mobilier General ? Salariu? Program?
little_me Vineri, 14 Februarie 2014

La Iasi e un start pt cineva care nu are nici o experienta profesionala. 1 an, dupa e bine sa pleci spre alte zari. In schimb personalul din Bucuresti este extrem de bine pregatit, Mie mi-au facut mereu o impresie buna si ma bucur ca am ajuns sa ii cunosc.

Maciucarul Vineri, 18 Iulie 2014

La Iasi toti angajatii pleaca din cauza unei singure persoane, care nu stie sa isi tina echipa in conditii bune de functionare, nu stie cum sa discute cu ei, cum sa ii inteleaga, ii streseaza si tipa aiurea fara sa stie macar ce se intampla in jurul ei. Ca si salar si echipa e ok .

paul Joi, 20 Noiembrie 2014
Salutare, stie cineva salariile pentru consilier vanzari in brasov? Si echipa..mediul de lucru?
item001 Luni, 2 Noiembrie 2015
Daca iti doresti un job stabil recomandarea este sa te intrepti spre alte zari.
La Iasi esti practic sclavul firmei, abia iti obtii un schimb de tura, ce sa mai zic de un liber. Esti nevoit sa vii din libere, pentru ca .. "ce poti face tu acasa" ?. Salarii mici cu pretentii de firma de top, multa bataie de joc fata de angajat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?