Forum despre New European Investment Properties - NEPI Investment Management SA


Spring Luni, 10 Martie 2014
Buna,

Urmeaza sa ma angajez la NEPI in curand, asa ca orice informatie mi-ar fi foarte utila.
Va multumesc!
carla Joi, 13 Martie 2014
poti sa imi spui in ce oras e postul tau Spring,am informatii ca vor veni si in moldova.
Spring Sambata, 15 Martie 2014
Bucuresti. Din pacate nu stiu inca sa iti spun nimic despre Moldova. Daca te ajuta, stiu ca persoana de la firma de recrutare cu care m-am intalnit prima data pentru ei mi-a spus ca in saptamana care a trecut a avut interviuri in zona Galati si Vaslui.
MediaMAN Miercuri, 6 August 2014
Buna Spring

Imi poti comunica te rog frumos cum este atmosfera la cei de la Nepi? M-ar interesa sa trimit CVul meu in atentia doamnei de la HR de la firma de recrutare. Cred ca experienta mea ar fi un beneficiu echipei Nepi, prin ce firma au facut recrutarea?

Multumesc foarte mult.
Amal Joi, 26 Martie 2015
eu am colaborat cu ei pentru o perioada relativ scurta...din pct. meu de vdr sunt o firma mare cu potential doar ca conteaza f mult in ce departament incepi...sunt oameni si oameni..ca peste tot de altfel..si ca si in alte parti dai de oameni care nu-s suficient de pregatiti pt postul in care sunt ..din pacate in cazul meu asa a fs....mie mi s-au dat niste task-uri de care nu aveam idee..cand m-am dus sa intreb, pt ca asa mi se pare normal..mi s-a atrs atentia ca daca as fi stat peste program as fi aflat cum functioneaza...programul este de la 9 la 6 seara..dar 70% din oameni, indiferent de departament sta peste program..nu se platesc orele suplimentare si ti se impune sa tetreci in condica de la 9-18 indiferent ca vii sau pleci la o alta ora. o fi o firma listata la bursa but not for me...eu am viata personala si vr sa ma bucur de ea chiar si dupa ora 18:00.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?