Forum despre Nexia Consulting SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 17 Septembrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Nexia Consulting SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Nexia Consulting.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

H978 Luni, 22 Septembrie 2014
Am colaborat cu detasati din aceasta firma timp de mai multi ani. Detasatii in Franta locuiau in conditii foarte dificile, fete cu baieti, cu acces la bucatarie si baie comune. Detasatii nu erau informati de la inceput ce cheltuieli urmau sa li se scada din salarii. Salariile erau foarte mici in raport cu cele de piata, platite cu intarziere. Periodele de intercontract nu le erau platite. Multi au plecat nemultumiti si-i invit sa-si impartaseasca parerile pe acest site.
E102 Vineri, 14 Noiembrie 2014

Am fost salariat la firma Nexia Consulting SRL detasat in Franta la firma lor Loginet Conseil si am ramas cu un gust amar de colaborarea avuta cu ei. Una promit ca salarii, alta dau, conditii de lucru si de cazare sub-mediocre, hartuire morala ca sa tinem cu orice pret misiunile, unele situate in locatii indepartate si dificil accesibilie. Am avut si 3-4 h de transport dus/intors zilnic. Nu sunt corecti la zilele de concediu, platile salariilor cu intarziere.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?