Forum despre NXP Semiconductors Romania


miha Vineri, 1 Februarie 2013
buna! poate sa dea cineva detalii in legatura cu aceasta firma? joburile sunt pe contracte limitate? vad ca au mai multe posturi libere. mersi
nu_stiu_ce_nick_sa_pun Marti, 30 Aprilie 2013
Salut,

Am lucrat la ei aproape 3 ani iar acum voi reveni :) E o firma foarte ok din punctul meu de vedere, cu beneficii ok, in care poti sa-ti faci o cariera foarte frumoasa in IT. Eu am inceput chiar din facultate si in aproximativ 3 ani am ajuns pe o pozitie foarte buna. Am muncit mult, dar e o firma in care esti respectat. Overtime-ul (cel din week-end) se plateste foarte bine si este si ti se da si timp liber in plus. Oamenii sunt foarte primitori si foarte bine pregatatit tehnic.

Recomand Freescale cu caldura!
larisa Vineri, 24 Mai 2013
am aplicat pentru cateva pozitii si on-line si la targurl de joburi si deocamdata nici un feed back doar ca posteaza joburile incontinuare . Nu stiu ce sa cred ca eu am si experienta in Autosar? cat dureaza un proces de recrutare?
Allan Sambata, 1 Iunie 2013
@nu_stiu_ce_nick_sa_pun "Recomand Freescale cu caldura!" ... HR-isto :)
Am fost si eu la un interviu in trecut... a fost ok prima impresie... doar ca nu am mai primit nici un raspuns(lipsa de respect pt timpul meu). In rest numai impresii pozitive.
mira Miercuri, 10 Iulie 2013

@ larisa mda stiu cum e si eu am 5 ani experienta in autosar si am aplicat de mi s-a luat pana cand am primit un mail gen: cv ul tau nu corespunde cerintelor noastre...cu alte cuvinete ia nu ne mai pierde timpul nostru ca nu ne obosim .....deci iti dai seama si singura cum e faza probabil se intra numai pe recomandari...

SCALE Miercuri, 31 Iulie 2013
Observ ca aceasta firma pune posturi non stop pe net . Serios acuma , nu pot fi stopati astia sa puna posturi la misto? Din experienta voastra s-a angajat vreunul fara pile acolo? Sunt curios cati bani dau pe anunturile postate non stop si care agaseaza cititorii.
flo Luni, 16 Septembrie 2013
Aceasta firma accepta angajati part time ?
andrei Luni, 23 Septembrie 2013
cam ce salariu au pt inceput sau cum e contractu?
johhnyb Miercuri, 15 Ianuarie 2014
@mira - nu se mai cauta cu atata experienta ...ca se cer bani. Ei au destui seniori ...cauta proaspat absolventi. Am lucrat pe Autosar un an jumate la ei. Atmosfera super faina, dar cresterile salariale si evaluarile lasa de dorit. In plus faci treaba de negru. (multa documentatie si xml). Ce au bun sunt birourile mari, si sala de relaxare :)
adi Miercuri, 23 Aprilie 2014
Salut! Poate sa imi ofere cineva cateva detalii despre jobul disponibil in cadrul echipei Connectivity Solutions ?
Bosch Miercuri, 13 August 2014

Am lucrat mai mult de 5 ani la Freescale.
Trebuie spus ca lucrurile au evoluat intotdeauna in jos - si asta s-a vazut imediat ce managerii din SUA (cei vechi din Motorola) au fost treptat inlocuiti de cei din Romania. Unii chiar au fost dati afara pentru incopetenta (desi aveau > 10 ani in firma), dar binenteles oficial se spunea "X decided to make a change in career.... ".
Din pacate este o firma unde functioneaza foarte mult linguseala pe langa manager.
Foarte multi oameni extrem de bine pregatiti au plecat din firma fara ca unii dintre manageri macar sa constientizeze asta - unii nu pot trece de nivelul de a masura departamentul in numar de oameni.
De cand cu inlocuirea country managerului lucrurile au mers si mai prost. Se ajunsese la situatia penibila de a se cenzura faptul ca X sau Y a plecat din firma pentru a nu da prost - desi acesta era un gest de bun simt pentru fiecare inginer care pleca din companie - se trimitea un mail in care i se multumea..si asta e..
Dar pe de alta parte nu este nici cea mai rea firma. Salariile sunt peste medie, chiar si pentru juniori, uneori se maresc foarte tarziu fata de "trend-ul pietii" si de obicei primesc toti.
Partea de HR este catastrofala, cu niste persoane care ar trebui sa lucreze pe la Apaca sau RATB, nicidecum la Freescale.
Partea tehnica variaza foarte mult - de la stupizenii pana la high tech - depinde de echipa/proiect/etc. Aici e bine ca fiecare sa se intereseze inainte de a accepta o oferta.

Dynnno Luni, 27 Iunie 2016
Salutare,

Imi poate oferi cineva cateva detalii despre aceasta companie ? Program, salariu, beneficii ( tichete de masa, abonamente la clinica medicala ( ma intereseaza pt copil daca se poate ) si alte detalii.
Multumesc mult.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?