Forum despre OBI Romania


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 11 Aprilie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma OBI Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managemnetul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de OBI Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre in speranta realizarii unui dialog constructiv.
Ramon Petrescu Miercuri, 18 Aprilie 2012
Atmosfera placuta, colectiv tanar, comunicativ si placut! Vedeti site-ul www.obi.ro pentru adresele magazinelor.
Alex Miercuri, 18 Aprilie 2012
si eu am auzit ca OBI are un personal destul de tanar si open-minded ca sa zic asa :))) si se pare ca sefii se comparta altfel (mai bine) cu tine decat la Praktiker de ex. sunt curios ce pozitii deschise sunt acum in OBI?
Specialistul Marti, 10 Septembrie 2013
Ce salarii sunt la OBI ? La servici se vine pentru bani in primul rand, nu pentru "colectiv tanar". La ce ar folosi un "colectiv tanar", daca un casier, vanzator, absolvent de Liceu, primeste un salariu mizerabil de 1000 lei ?
darkside Miercuri, 29 Ianuarie 2014
E cineva care a fost la interviu pe IT App Specialist? Care sunt impresiile? Care sunt cerintele esentiale? M-ar interesa mai ales pt ca sunt destul de departe ....si macar sa stiu daca merita efortul ;)
MS
am orez Sambata, 8 Februarie 2014
Oare cata nevoie este de director adjunct la un magazin OBI?
rgc Joi, 3 Aprilie 2014
8 ore 850 si atat
ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 9 Iulie 2014
Conform Ziarului Financiar, retailerul german de bricolaj OBI, parte a grupului Tengelmann, a inceput sa-si lichideze stocurile de marfa in conditiile in care compania va iesi de ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?