Forum despre Office Shoes


Raluca Sambata, 8 Martie 2014
Cat este salariul ?
Alicia Vineri, 4 Aprilie 2014
Salarii mici, se lucreaza cu respiratia sefului in ceafa, te cheama din concediu sa lucrezi..........bataie de joc. Seful confunda gluma cu jignirile destul de evidente.
Crina Marti, 6 Ianuarie 2015
Mai multe detalii ...
as4ever89 Miercuri, 23 Noiembrie 2016

Am lucrat la Officeshoes 2 ani, salariu este de 911 lei si comision din target 200 lei (cam o data la cateva luni ). Se lucreaza 12h /zi (se sta numai in picioare) o zi cu o zi libera, pauza se ia tot timpul pe fuga.

Cand iti iei concediu trebuie sa-ti rogi colegii sa ti faca turele ,si tu la randul tau o sa le faci lor turele cand ei isi iau concediu (se platesc dar calculate la salariu mai mic nu cat ar trebui), poti prinde 3 zile la munca 12h / zi, o zi libera si iar 3 zile la munca , nu stiu cum e posibil sa lucrezi 12 h / zi, te pun sa minti in caz de vreun control sa le zici ca lucrezi 8h pe zi itm -ul nu isi face datoria ! Sunt obsedati de vanzari in sensul ca atunci cand intra clientul in magazin ii dai buna ziua (ceva normal), cum pune mana pe vreun model anume deja il intrebi, va pot ajuta ? doriti sa probati ?

De cand au lansat site-ul online angajatii se ocupa in magazin de ambalarea produselor comandate de pe site catre firma de transport, asta este una dintre marile prostii a acestei firme .

''Prostii'' din magazine muncesc cel mai mult si au cele mai mici salarii in comparatie cu cei de la birouri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?