Forum despre Olympus Dairy Industry (Fabrica de Lapte Brasov SA)


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 25 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Olympus Dairy Industry, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Olympus Dairy Industry.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Posibil angajat Joi, 30 Ianuarie 2014
Am fost sunat pentru un interviu si m-ar ajuta cateva informatii despre modul lor de recrutare. Cum e atmosfera? Oamenii de acolo cum sunt? Salarii? Bonusuri? Sanse de promovare exista?
eli Miercuri, 16 Aprilie 2014
cum a fost la interviu?salarii?
ali Miercuri, 23 Aprilie 2014
cum a fost la interviu?teste?
oly Joi, 5 Iunie 2014

e groaznic mediul de lucru. chiar nu va recomand. si bonusul salarial, nici nu m vb. tre sa te imprumuti ca sa mergi la munca sau sa ai pe cineva in spate care sa stii ca iti poate asigura traiul. Altfel nu iti permiti sa lucrezi la ei. Singurul si marele avantaj este ca ai la dispozitie aparatura ultramoderna. Aici poti sa inveti multe lucruri, ca sa pleci in alta parte. cel putin in Romania nu avem sanse sa traim cu meseria noastra. Furati informatie cat puteti de mult, dupa care carati-va de la Oly. Interviul nu e mare branza, pt ca nici ei nu platesc mare branza :)) nu va speriati. Iar daca ajungeti acolo, va dau un sfat, pupati tot ce prindeti. Altfel veti avea o viata grea acolo.

anonim Marti, 9 Septembrie 2014
Are dreptate oly. Am stat foarte putin acolo. Este groaznic, munca este foarte grea. Daca nu rezistati la efort fizic sustinut, nu are rost sa incercati. Daca stai putin sa te odihnesti, imediat se iau de tine. La angajare refuza sa-ti dea un exemplar al contractului de munca semnat, pe motiv ca trebuie sa-l semneze nu stiu ce administrator. Daca pleci repede, la fel, nu vezi niciun contract.
Fost angajat anonim Marti, 30 Decembrie 2014
Salut!
Am fost angajat pe post de inginer in industria alimentara 8 luni, intr-adevar am rezistat ceva timp caci trebuie sa aveti un psihic rezistent caci altfel nu veti rezista conditiilor (tin sa semnalez ca se va urla la voi indiferent unde ajungeti, in ce sectie sau chiar laborator) si mai ales fizic intrucat nu se face diferente intre ingineri si lucratori, chiar si la carat indiferent de cantitate, ex: saci de 20 kg, butoaie de 60 l, am vazut fete ce au fost ”obligate” sa ridice ceea ce mi s-a parut un pic cam deplasat!
Contractul NU il vedeti (caci veti semna pentru 8 ore/zi doar schimbul 1, 5 zile/saptamana, spre deosebire de realitate) acesta se face in trepte 1 luna; 3,6 luni si nedeterminat in aceasta ordine si sa nu va asteptati la ore suplimentare!
In majoritatea sectiilor se lucreaza 7 zile din 7, 24 din 24 cu program de 8 ore/zi in 3 schimburi 7-15, 15-23, 23-7!
Salariu de inceput pentru un inginer este de 1040 RON pe card, dar va aduc la cunostinta ca daca si doar daca sunteti capabil sa suportati conditiile si sa respectati toate regulile veti putea ”cere” o marire de salariu la ce poate fii cu 200 sau 400 RON, acestia ii primiti in mana nu pe card!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?