Forum despre Optinova


Iuli Marti, 19 Februarie 2013

Am fost de curand la un interviu la ei pentru postul de consultant vanzari.Salariul este de 1200 fix +comisioane.Din ce mi-a povestit persoana de acolo cica ajung la peste 2000 de ron. Program de mall, nu neaparat OK, depinde si de fiecare cu ce a fost obisnuit.

Karinna Sambata, 27 Aprilie 2013
Iuli, am fost si eu la interviu, pe care l-am trecut. Am fost chemata a doua zi la ora 9 dimineata, pentru a aduce actele si pentru un mic training in optica. Am ajuns acolo, am stat vreo ora singuri (eram cu inca doi colegi), dupa care am avut acel mic training care a tinut 30-45 min, dupa care iarasi am stat asa aiurea, paaana la 6 seara, moment in care am semnat contractul. Sa fi fost vreo tactica de-a lor sa vada care rezista mai mult stand degeaba? Anyway, week-end-ul asta bag 12 ore in fiecare zi la magazin, program care nu corespunde cu cele 40 de ore/saptamana din contractul de munca, iar de plata orelor de week-end sau sarbatori nici nu incape vorba. Voi vedea daca rezist cu doar 4 zile libere pe luna cum am auzit...pentru programul nu ni s-a explicat foarte clar. Pana acum nu mi se par foarte profi; si noi suntem nevoiti sa acceptam conditiile astea draconice, cel putin pt. moment :(
mika Miercuri, 8 Mai 2013
Karinna mai lucrezi la Optinova? In care magazin lucrezi si cum este atmosfera? Daca lucrezi in weekend nu primesti liber in timpul saptamanii? Cate ore lucrezi pe zi? Multumesc pentru raspuns.
O fosta angajata Miercuri, 6 Noiembrie 2013

Eu am lucrat la Optinova la unul dintre magazinele din provincie. Nu le tin partea, dar nici impotriva lor nu sunt 100% pentru ca sunt patroni si mai rai decat ei. Ei pun accent destul de mult pe vanzare si atunci cand observa ca un angajat nu are sau nu mai are randamentul dorit de ei, fac disponibilizari. Se merge pe principiul: matura noua matura mai bine.

In schimb, nu stau tot timpul pe capul angajatilor din provincie, ci prin Bucuresti. Iar angajatii din provincie sunt ceva mai linistiti. Le respecta drepturile, salariile sunt platite la timp, iar contributiile din salariu sunt virate catre stat la timp.

In legatura cu programul: pentru magazinele din malluri sunt obligati sa respecte programul centrului comercial respectiv, asta insemnand ca se va lucra si in weekend.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?