Forum despre Otter Distribution SRL


Maria Joi, 24 Octombrie 2013
800 lei + bonuri +30 de lei decontare transport + bonus la target prestabilit. Programul este cel de mall : L-V 10-16 (16-22) ,un weekend full (S-D 10-22) ,celalalt liber.
timi Vineri, 1 Noiembrie 2013
As dorii sa depun CV-ul la firma dumneavoastra . V-as fii recunoscatoare daca as primi un nr.de contact sau adresa de email de la resurse umane.
Va multumesc
Ramona Miercuri, 4 Decembrie 2013

La interviu omit sa spuna despre orele peste program pe care le faci, neplatite bineinteles, despre lizele de cutii grele care trebuie sa le cari si multe altele! Au target-uri mult prea mari asa ca adio comision din vanzari daca nu atingi target-ul, e o suma infima!

tot eu Miercuri, 4 Decembrie 2013

Au niste manageri ... cel putin la ALDO, care apartine de OTTER. Mentalitatea lor si modul in care efectiv te seaca la orice moment cu telefoane in legatura cu vanzarile mici, dau ordine..se uita incontinuu pe camerele video ..lasa de dorit!

da da Luni, 9 Decembrie 2013

700 ron + bonuri+ decont transport (30 ron) daca ii aduci bon de 10, atunci 10 ron + comision din vanzari care este un ... deoarece nu atingi targetul stabilit de ei!

Rux Marti, 10 Decembrie 2013
Eu am lucrat aproximativ 1 an de zile la Geox Baneasa. Intradevar salariul este mic 750b ron + bonuri de masa +decont transport + comision din vanzari in functie de targetul realizat. Dar tin sa precizez ca targetul este realizabil aproape in fiecare luna (eu am luat comision aproape in fiecare luna lucrata..exceptie a facut luna in care am avut concediu si nu am apucat sa fac targetul..dar chiar si asa am luat ceva comision ..ce-i drept mai putin), in lunile de iarna se dau prime de craciun (bonuri cadou)- eu ma angajasem de 1 luna jumate si am primit 1 mil...sefa mea care lucra de mult timp a luat in jur de 8 mil prima. Intradevar sunt multe de facut daca primesti marfa (cari cateva cutii cu liza si asezi marfa in spate), orele suplimentare se platesc sau se dau libere.Programul este cel de mall. Am plecat de la Geox deoarece vroiam munca de birou...si atat. Daca ar fi sa o mai iau de la capat m-as mai angaja a data acolo.
Alexandra Duminica, 22 Decembrie 2013
Bineinteles, au manageri diferiti toate aceste branduri care sunt conduse de OTTER DISTRIBUTION. Intr-adevar am lucrat si eu la ALDO, magazinul este mic, marfa putina..si stau incontinuu pe tine ca nu vinzi, cand tu defapt nu ai ce ca iti aduc maxim cate doua perechi din fiecare numar. Stabilesc niste target uri de neajuns acolo si fetele roiesc la cateva luni, cele care sunt hotarate isi dau demisia dupa cateva saptamani si daca nu faci asta si muncesti ca un sclav..te dau ei dupa cele 3 luni ptr ca cine stie ce nu faci sau faci. Mi-am dorit sa lucrez in mall la un brand de renume..insa pot spune ca sunt profund dezamagita!!
bia Luni, 6 Ianuarie 2014
Asa esteee!!!am plecat si eu de curand de la aldo, nu mi au platit cat trebuia, si au fost incapabili sa imi explice de ce atat!!! Cea mai urata experienta eveer. Te pun sa semnezi demisia obligat, stau cu ochii in permanenta pe tine si daca nu le convine ceva te trezesti a doua zi ca apare in magazin cu demisia sa o semnezi!!!
anonim Marti, 2 Septembrie 2014

1 .Ai un salariu de 700 ron + bonuri masa + targhet Individual din vanzare care trebuie sa te bati cu colegi sa il atingi
2 Pentru bani astia trebuie sa invati sa dai detali si sa minti si clienti daca e nevoie
3 SE sta peste program sau se vine mai devreme cu 2-3 ore si nu se plateste si nici liber nu iti da
4 Daca ei vor sa stai peste program e ok , daca u ai nevoie de o zi libera si colegi nu iti fac nu iti dau liber sub nici o forma . Daca din 6 colegi lipsesc 3 k sunt in medical sau in concediu sau nu au oameni de ajuns restu baga k de dimineata pana seara si daca zici k numai poti k ai bagat o sapt in continu , iti zice k poti pleca daca nu iti convine k sunt o gramada la usa .
Va sfatuiesc din propria experienta sa nu va angajati k e bataie de joc la ei in firma eu am lucrat un an dar acum regret k nu am plecat mai devreme .

adina Vineri, 12 Septembrie 2014
Buna ziua,care este salariul la otter?multumesc
alina Vineri, 19 Septembrie 2014
Buna,cum este la interviu?cu cine o sa dau interviul?sunt din gl,si am fost sunata sa merg la un interviu.Multumesc
Rox Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Am fost si eu la interviu la ei anul trecut, pe functia de online marketing specialist.
Mai precis, au fost 3 interviuri... ( am ajuns pana in faza finala).
Biroul central este foaaarte departe. Cand zic foarte departe, ma refer aproape de Carrefour Militar, in camp...
Dupa ce le-am facut un brief frumusel...cu multe idei de marketing , raspunsul lor final a fost: "Nu ai destula experienta. Am ales pe altcineva, mai potrivit" .
Bineinteles, ideile din brief au fost puse in practica ulterior...
Mda...nu aveam "experienta necesara"...
nelutu Luni, 13 Iunie 2016

Bun, deci inainte citeam aici despre alte firme si nu credeam ce scrie pana cand ma duceam la interviuri si aveau dreptate .

De aceea mi-am facut si eu cont pentru a ajuta pe altii cu parerea mea foarte obiectiva despre interviuri sau firme la care am lucrat lasand la latitudinea voastra pentru a face alegerea pe care doriti.

La Otter am fost pentru postul de programator php la sediul lor de langa Carrefour Militari de langa autostrada.

Chiar daca sunt departe birourile, cica ar asigura transport de la statia de metrou pacii pentru angajati.

La telefon ti se spune ca daca nu ai automobil, sa vii cu autobuzul pana la capatul liniei (Carrefour) si sa ii suni sa trimita pe cineva sa te ia.

Nu am automobil ,dar am vrut sa vad daca m-ar duce un taxi in acea zona in cazul in care vreodata as intarzia, asa ca am vrut sa iau un taxi de la pacii , dar nimeni nu vroia sa mearga pentru ca se intorcea gol. Dupa ce am marit la 20 de lei ca sunt dispus sa dau doar sa ma duca , dar sa puna ceasul sa vad cat face , m-a dus cineva.

Am ajuns pana in curte , am urcat intr-o cladire care de vreo 2 ori trepida podeaua de ziceam ca e cutremur (nu stiu dc) si am dat interviul cu HR-ul .
Mi s-a dat un test tehnic pe foi (greseala care o fac foarte multe firme de IT cand vor sa recruteze) cu functii depreciate si intrebari stupide .

Am dat testul si am dat sa plec , insa taxiul nu mai era si trebuia sa ajung la Carrefour pentru a lua un taxi sau autobuzul si binenteles ca faza cu soferul nu s-a mai pus in discutie, asa ca am luat-o pe jos pana la Carrefour si surpriza ce sa vad ca pana la Carrefour ar fi o scurtatura prin camp ,dar erau cateva haite de caini si am ales sa ocolesc pe strada( nici nu as vrea sa ma gandesc iarna ,daca ai o problema sa pleci mai devreme cum te zbati prin nameti distanta aia) ca sa ajungi la un mijloc de transport.

PRO :
Firma este mare, deci cred ca banii se dau la timp

Contra
Locatia foarte departe de civilizatie
Cladirea pare prost construita ca structura nu ca aspect
Haite de caini (2- 3) te intampina la poarta
O antena GSM cat un bloc in curtea cladirii (dati google maps si o vedeti)

Concluzie
Daca ai experienta pe acest domeniu nu recomand deplasarea - sigur vei gasi ceva mai bun

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?