Forum despre PAC Water SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 20 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma PAC Water SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de PAC Water SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Duminica, 20 Ianuarie 2013
distribuitor produse pentru tratare apa, in statii de epurare si tratare
Ei angajeaza in continuu chimisti, tehnicieni, ingineri chimisti, laboranti si te concediaza dupa nici 3 luni.Isi bat joc de tine, nu te respecta, nu iti vorbesc frumos, sa uiti de onoare din partea lor s.a.m.d.
DON'T TRY THIS IN YOUR LIFE!
user 2 Luni, 21 Ianuarie 2013
Asa este! ingrozitor, nu esti respectat, nu-ti arata ceea ce ai da facut , trebuie sa te prinzi tu si mereu sa anticipezi toanele sefului, pretentiile sunt foarte mari, pleci in deplasari dar nu esti platit suplimentar, nici pentru orele state peste program iar seful vorbeste ca la usa cortului, te face in toate felurile. Nu va recomand sa lucrati acolo nici daca ar fi ultimul loc de munca de pe pamant, nici macar pentru experienta ca o sa aveti amintiri neplacute asa cum am si eu!
petro Marti, 22 Ianuarie 2013
Trebuie sa ai masina personala ca daca nu mergi pe jos de iti ies ochii si pe un drum rau de tara, vor tot timpul clienti noi dar multi dintre clienti si-au luat teapa cu ei si nu mai vor sa auda, vor sa fii un chimist bun, vanzator excelent, secretara, om de serviciu si tot ce se poate intr-o firma mica in care toata familia e angajata ..., de asta isi iau ... care abia au terminat facultatea!
me Vineri, 25 Ianuarie 2013
Tin sa felicit persoana care a avut aceasta initiativa pentru ca alte persoane sa stie ce le asteapta! Cunosc pe cineva care mi-a povestit ce se intampla acolo dar am crezut ca e mai mult ceva personal, m-am convins ca nu e, asa se poarta ei cu toti. Aceste persoane angajatoare , familia Holerca selecteaza persoane tinere care nu au mai lucrat pentru a nu putea face comparatia cu un alt loc de munca. Denumirea postului era atragatoare, inginer chimist si inca de cand a inceput munca i s-au parut unele lucrurile ciudate si comportamentul lor urat, dar s-a amagit ca cu timpul o sa treaca sau o sa obisnuiasca! A plecat in cele din urma cu un gust amar! Va sfatui sa nu incercati pe pielea voastra!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?