Forum despre Pella Promotions


ioana Joi, 6 Septembrie 2012

Cum platesc, cum ati negociat mai exact?

Alexis Luni, 21 Ianuarie 2013
Pai firma asta cauta promoteri non-stop .Promoterii nu raman decat cateva luni MAXIM.E si normal....eu am facut cateva promotii la ei si practic am ajuns sa-mi ceresesc banii munciti colac peste pupaza cand ii sunam sa-i intreb daca au "venit"banii(deja ii aveau)da ma rog...imi spuneau sa vin ca da,da au venit ....mergeam cu metrou 10 statii si pe jos o bucata de drum ....ajungeam si ori fugeau ..ori imi spuneau ca N-AU VENIT!ori ca nu e fata care trebuie sa dea banii....si atunci cand IN SFARSIT dadeau banii...(eu am avut o suma mica)ii dadeau intr-un sictir si ...nu stiau de capu' lor de atata timp de cand amanau sa ne dea banii...uitau si cate ore faceam se incurcau..ma rog .In loc sa dea banii atata de tarziu mai bine ar mai scoate din fufele alea de pe acolo ca si asa majoritatea stau la cafele(asta-i ce-am vazut eu de cate ori am fost acolo).In concluzie fugiti de Pella Promotion ....prin acest"mecanism"rezista firma .:)
camy Luni, 4 Februarie 2013
fff neseriosi cu banii..eu dupa 3 luni de cersit mi i-au dat..si mai au si sediul la mama naibii
grigorescu stefan Miercuri, 11 Septembrie 2013
am lucrat ca promoter si ca consultant vanzari ....si am intampinat dificultati in a incasa remuneratia financiara cuvenita ...pe motiv ca n-au ajuns banii ca se dau saptamana viitoare .....dar intr-un final dupa insistente am primit banii.altfel se dezlantuia iadu .....sunt neseriosi !
Andreea Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Buna! Este firma care plateste cel mai tarziu, cu insistente maxime...de parca cersim, nu oferim munca. Cand au nevoie, dau din colt in colt, te duci?? te rog! cand e vorba de plata...astepti luni bune. nu aveti idee, exista un nr, ceva unde putem reclama? de ce nu putem lua legatura cu cei de la pella? de ce nu raspunde nimeni la acel nr. de telefon?
gabby Marti, 10 Iunie 2014
Si eu am lucrat la firma pella cu o promotie si mi-am zis ca nu o sa mai calc vreodata pe acolo. Desconsiderare maxima in lucrul cu angajatii din promotii, plata dupa 2 luni de zile si FARA 50 DE LEI din 200 de lei pe motiv ca 'nu m-au gasit la raft cand au venit' (in conditiile in care eu eram acolo), spunandu-mi asta inainte sa-mi dea banii, adica o parte din ei. Mi-au dat banii in scarba, pe motiv ca ei gasesc fete destule sa angajeze si ca sa-i iau odata pana nu se razgandesc sa mi-i mai dea: BANI MUNCITI!!! Parca mi-i dadeau de la ele din poseta, nu pe munca mea!! Concluzia: NU CALCATI PE ACOLO!!!!!! VREODATA!!!! Decat daca vreti sa munciti pe gratis si sa mai fiti si desconsiderati in ultimul hal!
DJ Marti, 17 Iunie 2014
Si cu Spar Bip, membra sau ce-o fi ea cu Pella Promotions (ambele figureaza cu aceeasi adresa), situatia e incurcata. La inceput erau toate bune si frumoase, s-a semnat contractul pe un salar bunicel, dar dupa cateva luni au aparut ca ciupercile problemele. In primul rand, ni s-a promis plata transportului si nici pana acum nu am primit niciun ban. Apoi, ne-au dat sa semnam un act aditional la contractul de munca in care se prevede ca salariul este de 107 RON PE LUNA , iar timpul de lucru este de 1 ORA PE ZI!!!!! Este admisibil asa ceva??!!!!
Andreea Miercuri, 2 Iulie 2014
numai ce s-a incheiat campania la biscuitii tuc weekend-ul trecut si acum asteptam banii. vreo 500 si ceva de lei pt ca a durat 4 weekend-uri. inainte de inceperea campaniei ni s-a spus ca banii ii primim in 7-10 zile de la incheierea campaniei, iar astazi am sunat la sediul lor ca sa stiu exact cand vin banii (eu stiu ca deja banii au venit, dar se incearca sa fie tinuti intr-un cont cat mai mult timp pt dobanda pe care o incaseaza ei) si mi s-a spus pe un ton foarte superior, autoritar si batjocoritor: "vai..dar cine ti-a spus tie ca banii vin in 7 zile? (ras ironic). banii vin la sfarsitul lunii iulie" :|
alexandra Vineri, 11 Iulie 2014

fac promotii la pella de putin timp,dar daca nu-mi primesc banii eu ma duc peste ei cu autoritatile,am toate hrtiile la mana de la supermachetele unde am facut promotiile si-i fac de comanda,sunt minora si nu au voie prin lege sa profite de mine,de timpul meu pierdut si de banii mei.DECI ATENTIE PELLA !

Iulica Sambata, 23 August 2014

Salut!!
Am fost la un interviu la Pella Events and Promotions, pentru un post de operator introducere si validare date (atributiile acestuie post in ce au postat ei pe ejobs, site-ul unde am aplicat, erau mai mult pe parte administrativa si de secretariat), insa cand ajung la sediul lor, un sediu foarte dezorganizat cu personal foarte dezorganizat, am fost trimis la etajul 2 sa discut cu o doamna, iar atributiile postului erau defapt altele, adica trebuia sa ma angajez la o promotie pt o perioada de 2 luni in call center (adica ofeream asistenta celor care doreau sa afle informatii despre promotia respectiva). Interviul a fost o discutie libera de vreo 15 min.
Salariul pt program Luni-Vineri 9:00-18:00 era 960 ron banii in mana, fara bonuri.
Raspunsul meu a fost negativ.

Costin Sambata, 4 Octombrie 2014
Am fost sunat pentru postul de casier si trebuie sa ma duc la interviu luni, a mai lucrat cineva pe un post similar ? Din cate am citit aici sunt ffff neseriosi. Multumesc
denisa1203 Marti, 7 Octombrie 2014
Costin,eu trebuie sa ajung maine tot la un interviu pentru postul de casier.imi poti da mai multe detalii? Sa stiu daca merita efortul sa ma deplasez pana acolo.
Alinai Miercuri, 15 Octombrie 2014
Buna! Costin , Denisa 1203 ati fost la interviu pentru postul de casier ? Imi puteti da ceva detalii? merci
gheorghita Luni, 20 Octombrie 2014
ce coincidenta, si eu maine am programat un intrerviu la ei. mai stie cineva ceva?
mara Marti, 28 Octombrie 2014

Am lucrat la ei pentru o foarte scurta perioada de timp. Daca faci promotii, te anunt ca nu iti vei primi banii decat peste vreo 3-4 luni si asta doar datorita insistentelor tale. Persoanele care se ocupa de aceste campanii sunt ...fete ce vor sa adopte o atitudine de lider, ele au facut promotii la vremea lor, urmand sa fie promovate pe un astfel de job...daca stii sa te impui, atunci te vor respecta, in caz contrar...vor profita de tine si nici nu te vor plati. Daca vrei sa lucrezi pe un post de operator call-center, iti pot spune doar atat: personalul se schimba la fiecare 2-3 luni. Oare de ce?! O mare parte din angajate (sunt doar fete-femei) stau mai toata ziua la cafele, tigari si barfa...de ce?...pentru ca sunt bine-vazute de catre sef. Seful...se crede "Dumnezeu pe pamant", te eticheteaza, te desconsidera si te jigneste de cate ori are el chef. Nu este deloc diplomat, din contra, foloseste o exprimare de strada si atitudinea este tot aceeasi...de strada/cartier. Sper ca am ajutat pe cineva cu mica relatare a scurtei experiente cu aceasta firma. Succes!

Mihai Duminica, 2 Noiembrie 2014
Managementul de top e foarte ok. Am fost trat cu maxima seriozitate, corectitudine si transparenta. IN proiectul in care am fost implicat impreuna cu echipa mea, am fost respectati, platiti corect si la timp, fara nici macar o zi de intarziere tip de 2 ani de colaborare. Am primit suportul managementului de top si mi au fost asigurate toate facilitatile pentru a -mi desfasura activitatea: masina de serviciu, benzina mai mult decat suficienta, laptop, telefon mobil cu minute si internet nelimitat, bonusuri, diurne si deconturi.

La terminarea proiectului, atat eu cat si TOATA echipa mea am acumulat experienta si mai ales cunostinte,astfel incat, in maxim 1 luna de la data in care s-a terminat contractul sa fim angajati si foarte apreciati in companii de top din Romania.

Am avut avantajul colaborarii directe cu factorul principal de decizie din organizatie, iar acest lucru a eliminat oricare alte nelamuriri, nemultumiri, informatii incorecte sau false din colaborare.

Nu neg existenta unor situatii descrise mai sus, dar acestea vin in primul rand din lipsa de pregatire si experienta a managementului inferior.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?