Forum despre Pepco Retail SRL


AlinAlba Marti, 17 Mai 2016

Nu recomand. Salarii f. mici , mediu de lucru stresant , ineficient (Se lucreaza mult si prost) ore suplimentare neplatite. Se lucreaza cu *usile inchise * , toata lumea iti zambeste in fata dar nimeni nu spune clar si raspicat atunci cand ar avea ceva de zis . Sunt promovati cei care stau ca ghioceii , cei care n au nimic de obiectat. Nu accepta idei noi , nu le plac oamenii care vin cu idei noi . Sunt ipocriti , au vizite in magazine , timp in care totul trebuie sa fie la *dunga /milimetru * ,iar in rest e o dezordine totala atat in magazine , cat si in modul de lucru .Nu recomand decat ca si job de umplutura.

NNN Miercuri, 18 Mai 2016
Salut AlinAlba,ce salariu are un sef de magazin? Da-mi mai multe detalii despre procesul de recrutare.
AlinAlba Marti, 31 Mai 2016
Salut ,
Interviul e dat cu un area manager .Salariile sunt intre 1600 ,2000 ron pt un Store manager, depinde daca se face target ul.Contractele sunt pe perioada determinata de 6 luni .daca nu le place de tine nu ti mai prelungesc contractul.Pe o colega au dat o afara când au aflat ca e insarcinata . Oricum volumul de munca e fffff mare in raport cu banii primiti .
candidat Miercuri, 29 Iunie 2016
Buna AlinAlba,
Urmeaza sa ma duc la un interviu la aceasta firma si din cele spuse de tine nu prea suna bine nimic din ce se intampla la ei. Poti sa imi spui pe ce pozitie ai lucrat sau lucrezi tu?
Multumesc
NNN Miercuri, 29 Iunie 2016

Buna,am sustinut interviul cu o persoana care mi-a lasat impresia unei persoane frustrate și cu idei preconcepute. Mare parte a discutiei n-a avut nicio nota profesionista. Consider ca AlinAlba are dreptate.

IANCUT Joi, 11 August 2016

sunt o angajata a magazinului Pepco Medgidia si vreau sa reclam comportamentul inadecvat al directorului de magazin, care ne aduce injurii si acuze nefondate. asa cum scriau si ceilalti mai sus, daca directorului nu ii place de tine ca persoana face tot posibilul sa iti dai demisia sau sa te faca in asa fel incat sa renunti sau sa fii dat afara...isi bate joc pur si simplu cu programul de lucru pe care il face, favorizand doar anumite persoane....a facut sedinta in lipsa mea, denigrandu-ma si acuzandu-ma de furt si punandu-i sa ma urmareasca ca doar asa ma poate da afara. Puteti veni verifica in magazin si intreba colegii ca toate cele spuse mai sus sunt adevarate dar Medgidia este un oras mic cu locuri de munca limitate, restul colegilor tac si inghit din frica pierderii locului de munca. Rog a se lua atitudine pentru a nu mai continua acest stres in nici un magazin Pepco.

candidat Marti, 1 Noiembrie 2016
O parere foarte proasta. Am fost la interviu, unde am simtit o oarecare retincenta din partea doamnelor de la HR(abordare destul de comunista sa zic), dar lucrul care mi se pare inacceptabil in ziua de azi si totusi atat de des intalnit este lipsa vreunui telefon/email/contact dupa interviu, pe scurt am fost la interviu si nu am mai auzit de la ei niciun cuvant.
Angela93 Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Am fost de curand la un interviu si am ramas putin socata de ceea ce se intampla in interiorul companiei. Interviul l-am sustinut cu un "asistent manager" pentru ca firma nu are manager, asa zisul asistent manager nu prea stia foarte bine care este diferenta intre salariul brut si net, programul de lucru este foarte aglomerat, lucrandu-se in doua schimburi, acesta fiind de noua ore si ceva din cate am inteles, de luni pana duminica, pe luna fiind doar un weekend liber, iar despre salariul net sa nu mai vorbim...1000 lei plus bonuri pentru un lucrator comercial...Jenant pentru pretentiile pe care le au si avand in vedere ca magazinul este situat intr-un mall unde este un flux permanent de clienti!
Adcdefg Joi, 3 Noiembrie 2016

Lucrez la Pepco. Și îmi pare rău că trebuie să contrazic tot ce se scrie . Nu exista ore suplimentare și dacă se intampla le recuperezi. Cred că a ti avut ghinionul să întâlniți oameni nepotriviti sau este cam înflorită povestea ;)

Adcdefg Joi, 3 Noiembrie 2016
Și programul este de 8 ore cu 2 libere pe săptămână!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?