Forum despre Pier Conference & Spa


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 11 August 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Pier Conference & Spa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Pier Conference & Spa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
o parere Duminica, 11 August 2013
Va recomand sa nu va angajati pe nici un post in cadrul acestui hotel, pleaca lumea pe capete. O sa observati asta si prin anunturile de angajare postate mai mereu pe site-urile de joburi la intervale scurte de timp.Patronul se poarta foarte urat, si el si managera, care este si iubita lui nu fac nimic altceva decat sa va umareasca zi si noapte pe camere, sa va vorbeasca de rau si sa va trateze ca pe niste sclavi. In plus nu sunt seriosi cu plata, te amagesc ca iti cresc salariul dar nimic din toate acestea nu s-a intamplat cat am fost la ei. Nu va duceti !!!!!, va spun in cunostiinta de cauza caci am lucrat la ei.
Clau Luni, 12 August 2013
Poti fi mai explicit? ...maine ar trebui sa ma prezint la un interviu,si as vrea sa stiu care sunt conditiile de acolo,program si salariul pt un receptioner care a mai lucrat decat ca bell boy .
Multumesc,
clau Luni, 12 August 2013
si nu in ultimul rand,tipul de contract pe care ti-l fac? ...caci daca-mi fac pe determinat,nici nu ma mai prezint.
pt clau Marti, 13 August 2013
pt receptioner salariul e de 1000 ron, dar la interviu te amageste ca dupa 3 luni creste la 1200 cand am lucrat eu orarul era pur si simplu epuizabil, ture de 12 ore de la 8 la 20, 20 la 8, faceam cate 2 zile de zi, 2 de noapte, 2 libere. Ca receptioner nu ai grija doar de receptie ci si de barul pe care il au fata in fata cu receptia, stergi mesele, speli paharele, tot ce tine de un barman. aveti grija ce faceti, va urmaresc toata ziua pe camere !!!
Clau Miercuri, 21 August 2013
Mersi omule,mi-ai fost de ajutor.
sclava Isaura Vineri, 27 Septembrie 2013
Am muncit si eu acolo si am fost exploatata si injurata ca la usa cortului de catre patron, si nici banii care mi s-ar fi cuvenit nu mi s-au dat toti.Pentru ca am trait o ...
X Vineri, 27 Septembrie 2013
@Sclavo, trebuia sa te si bata ca sa-ti dai demisia mai repede?
sirius Duminica, 1 Decembrie 2013
nu fii iresponsabil ..pretinzi ca esti intelectual si nu ai norme de munca si personal.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?