Forum despre Planet Win 365


ADMIN - undelucram.ro Luni, 17 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Planet Win 365, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Planet Win 365.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Andreea Luni, 21 Ianuarie 2013

BUNA ZIUA!
Nu va sfatuiesc sa va angajati la SC planet win 365 SRL, nu platesc trainingul, nu va dau banii la timp si dc doriti sa plecati de la ei luati-va adio de la salariu!!!!
Par de treaba, dar nu sunt!!!

Mada Luni, 21 Ianuarie 2013
Andreea si eu am lucrat la ei, programul e de 12 ore pe zi, nu exista zile libere, se lucreaza si in weekend...si am avut aceeasi problema ca si tine cu banii...i-am vazut dupa mult timp , dupa ce am facut scandal si nici at nu i-am vazut pe toti...
Ai dreptate...sunt niste ...
M., un asa zis , manager, e foarte amabil pana la banii... cand vine vorba de bani imediat isi schimba atitudinea...!!!!

Gica Marti, 22 Ianuarie 2013
Cat de legali vi se par ca functioneaza? Vad ca nici site nu au?
Mada Miercuri, 23 Ianuarie 2013
au site, dar nu functioneaza legal, au si angajati la negru...
Andreea Miercuri, 13 Februarie 2013
Asta stiu si eu, ca au angajati la negru , in contract se trece o suma , dar ei defapt platesc alta suma, au sediul in Brasov si cred ca pe acolo se fac cartile.
Sfat: Nu va angajati la Planet win 365.
cristi Sambata, 16 Martie 2013
vreau si eu numarullor!
Jessy Joi, 28 Martie 2013
Buna ziua,

Am fost sunata pentru interviu de cei de la Planet Win pt postul de "casier" si as dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii. Ce salariu ofera? Si care e programul zilnic. Am fost in ultimul timp la foarte multe interviuri si m-am deplasat pana acolo, am cheltuit timp si bani si cand ajungeam mi se oferea un salariu mizer si program orar pt sclavi. De aceea apelez la voi pentru ca nu vreau sa se repete povestea. Din ce-am citit mai sus am inteles ca e vorba de niste neseriosi.
diidii Joi, 28 Martie 2013
si eu de asemenea am fost chemata la un interviu, care este salariul?
Iulia Luni, 8 Aprilie 2013
Buna ziua,

Planetwin365 functioneaza in totalitate conform legislatiei. Angajatele care s-au plans de plata salariilor sunt fete care au plecat fara sa respecte preavizul sau care au adus prejudicii mari companiei, astfel au suportat consecintele nerespectarii contractul sau fisei postului. Aici vorbesc niste persoane care au cunostinte minime sau chiar deloc in ceea ce priveste respectarea unui contract de catre ambele parti. Angajatele care au depasit norma legala de lucru au primit banii pentru orele suplimentare legale, din nou, conform contractului.

Din octombrie 2012, doar 2 angajate au renuntat la post din motive personale, la alte angajate a trebuit sa renuntam deoarece nu se incadrau in profilul unui operator PW365 , iar restul angajatelor au ramas inca din acea perioada, ceea ce inseamna ca Planetwin365 nu da "tepe" referitor la bani.

Din pacate, nimeni nu isi manifesta interesul fata de acest job, stiind totusi ca au posibilitatea de promovare. Multi se multumesc sa primeasca salariul pe card, dar nu vor sa faca nimic in plus pentru a-l mari.

Planetwin365 este o companie de nivel international si nu doreste sa lucreze cu oameni incompetenti, probabil asta e si motivul comentariilor rautacioase sau poate, pur si simplu, aceste personaje vorbesc in necunostinta de cauza.

Cat despre oferta de pariuri sportive, nu mai este cazul sa spunem ca am lasat concurenta cu mult in urma, la nici 2 saptamani de cand am deschis agentiile.

Cu stima,

Iulia.
andrei Vineri, 2 August 2013
Buna ziua....de ce procedati in felul acesta..?de fiecare data cand am castigat la angentia dvs nu am primit banii la timp..daca tot spuneti ca sunteti o companie la nivel international de ce procedati asa....?si in momentul de fata am de incasat suma de 600 lei ...de trei zile tot ma amana cu banii,ba ca nu au bani in casierie ,ba ca nu au venit banii din italia etc...etc....voi pierdeti ..NU MAI JUCATI CA PLANET WIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iulia Vineri, 15 Noiembrie 2013
Buna seara,
Revin cu mentiunea ca SC Planetwin365 SRL functioneaza conform legislatiei! Persoanele care afirma contrariul, trebuie sa aiba dovezi pentru a face aceste acuzatii, noi putem , desi nu este cazul, sa dovedim in orice moment legalitatea companiei.
In ceea ce priveste angajatii sau fostii angajati Planetwin, au plecat de la noi, deoarece majoritatea au prejudiciat compania, insusindu-si bani din gestiune sau plasand bilete pentru propria persoana sau, efectiv nu isi doreau sa munceasca. Daca nu am fi avut contracte legale si am fi platit angajatii "la negru", in momentul de fata nu am fi avut peste 20 de angajati, care colaboreaza cu noi de mai mult de un an.
Comentariile negative vin din partea persoanelor care nu s-au incadrat in cerintele noastre pentru angajare sau nu s-au conformat cu procedurile prevazute in regulamentul intern si am renuntat la colaborarea cu ele.
Planetwin365 se dezvolta in permanenta si apare cu pariuri noi pe piata, in exclusivitate, lucru care starneste invidia si duce la astfel de comentarii.
Legat de plata castigurilor, au existat, intr-adevar, in primele saptamani de la deschidere, unele probleme administrative(nu legate de bani), din acest motiv se intarzia cu plata. In ultima perioada am facut plati foarte mari pe agentie, chiar in ziua imediat urmatoare de la validarea castigurilor si nu mai avem probleme de acest gen, dovada numarul de clienti care creste zilnic si nu scade, in ciuda celor care fac publicitate negativa gratuita!

Cordial,

Iulia.
bog Luni, 9 Decembrie 2013
de ce este banat site.ul in italia? apare eroarea cu AAMS (Amministrazione autonoma dei monopoli di Stato )
Remus Miercuri, 5 Februarie 2014
As dorii un numar de contact sau o adresa de mail de la Planet Win ,as dorii o o colaborare daca se poate ,detin un bar in Arad ,multumesc anticipat ,adresa mea de mail office.wildlion@gmail.com
esb Luni, 10 Februarie 2014
buna remus . ai primit raspuns de la planetwin in legatura cu o eventuala colaborare ?
Marius Marti, 18 Februarie 2014

DE CE NU SPUNETI OAMENILOR CA DATI BANII CASTIGATORILOR CU O LUNA DOUA INTARZIERE ??? NU JUCATI LA ACEASTA CASA DE PARIURI INTARZIE CU BANII STATI 2 LUNI DUPA CATEVA MILIOANE .

Marius Marti, 18 Februarie 2014

Problemele cu banii inca exista la atata timp dupa deschidere . Va luam monitoarele din agentii garantie daca nu dati banii la timp .

smy Duminica, 16 Martie 2014
buna ziua,

as dori o colaborare in Arad, pentru o franciza. Va rog sa ma contactati: teotarle2000@yahoo.com

Multumesc
sanatosu Miercuri, 30 Iulie 2014

Unde ati rezolvat cu platile ca de 4 zile ma amana pt 700 lei daca si asta este suma mare pt o companie care se lauda ca a lasat concurenta in urma. intelegeti ce vreti cei care cititi dar mai bine feritiva sa pariati la PLANETWIN 365.

DAN Vineri, 24 Octombrie 2014
Draga Iulia,am o mare problema cu plata unui pariu la voi,ca sa nu dezvolt si sa spui k fac reclama negativa agentiei,putem sa luam legatura cumva?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?