Forum despre Premier Palace Hotel & Spa


ADMIN - undelucram.ro Joi, 13 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Premier Palace Hotel & Spa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Premier Palace Hotel & Spa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Razvratitul de la Premier Palace Sambata, 23 August 2014

Cand este angajat ti se promite una si in fapt ti se intampla alta. O parte din salariu este platit legal iar 30% sau mai mult este platita "la negru". Daca cumva indraznesti sa fi bolnav si sa ai nevoie de concediu medical atunci nu mai primesti partea din salariu platita "la negru". Daca cumva iti dai demisia atunci trebuie sa stii ca este foarte probabil sa nu mai vezi ultimul salariu. Ca sa nu mai vorbim de mancarea data salariatilor care este gatita din produse expirate. Iar daca cumva ai obraznicia sa iti ceri drepturile atunci te mai trezesti si cu politia pe cap pentru ca sunt oameni cu legaturi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?