Forum despre Premium Teaching SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 26 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Premium Teaching SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Premium Teaching.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Elena Miercuri, 11 Decembrie 2013
Am lucrat la aceasta asa-zisa "firma" si a fost o experienta total neplacuta! fara contract de munca, fara asigurari platite, e o mica afacere de familie (sot si sotie) care urmaresc doar sa ia banii de la clienti si atat! Nu recomand sa va angajati aici chiar daca muruti de foame!
Nelu Sambata, 21 Decembrie 2013
Eu am facut la astia de la premium teaching (cu litere mici) un curs si a fost sub orice critica. si mie mi-au dat impresia de "firma de apartament", nici organizare ca lumea, nimic...m-am ales cu o diploma dar nu am invatat nimic. nu ma mira ce spune Elena. Oare pe astia nu-i controleaza nimeni?
Marya Marti, 14 Ianuarie 2014
si eu am facut la ei un curs dar nu am ramas cu nimic in afara de o diploma fara nici o valoare

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?