Forum despre Primus Auto


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 26 Iulie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Primus Auto, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Primus Auto.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Aol21 Vineri, 25 Septembrie 2015

Experienta mea cu Volvo a durat 3 saptamani. Am fost chemat la interviu pe un post de vanzari auto, am fost foarte entuziasmat stiind despre Volvo numai lucruri bune, calitate, siguranta, swedezi intr-un cuvant... Am ajuns la interviu totul ok dar mi s-a propus alt post, ceva de genul receptioner service, eu fiind inginer TCM... am acceptat ca era vorba de marele Volvo. Posturile de vanzari auto erau ocupate, practic era doar o cursa ca sa te atraga la ei. Salariul promis era de 2,000 lei la care se adaugau comisioanele din vanzarile de accesorii auto (roti iarna, suport ski, suport biciclete)... ulterior am aflat ca nimeni nu primise niciodata un astfel de comision, indiferent cate accesorii vanduse. Programul de lucru stabilit la interviu era de la 8:30-17:00 L-V si de 2 ori pe luna si Sambata de la 8:00-13:00. In realitate stateam de aproximativ 12 ore zilnic fara ca nici-o ora suplimentara sa fie platita, iar Sambetele nici atat... Nu recomand numani.

Mack_tin Miercuri, 10 Februarie 2016
Mi s-a intamplat la fel ca si utilizatorului Aol21. Am fost la interviu pentru post de consultant vanzari iar dupa nici 5 minute de discutii mi s-a spus ca nu mai au nimic disponibil pe vanzari dar ca ar avea ceva pe service. Atunci am facut legatura cu ce citisem aici pe forum. In plus, vad ca au anunturi de angajare consultant vanzari aproape permanent. Nu inteleg de ce nu pun anunt pentru service daca, de fapt, asta cauta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?