Forum despre Printec Group Romania


Specialistul Sambata, 24 August 2013
Un loc de munca excelent, bine platit, salariul peste medie trecut corect pe contract.
Posturile sunt cu circuit inchis, greu sau cu mare noroc se intra acolo. Trebuie sa fi agreat de colectiv, daca nu esti, esti dat afara.
Eu am lucrat 3 luni ca Tehnician Electronist la Service / POS cu un salariu de 1600 lei net / 8 ore. Program 9-17 cu suficiente pauze de cafea. Eu imi faceam treaba bine iar colectivul este ok, ma intelegeam cu toti asa ca mi se pare ciudat faptul ca am fost dat afara ...... De atunci am mai vazut postat anunt pentru postul meu pe bestjobs, ciudat, foarte ciudat ...... sa dai afara un angajat care abia a invatat ce este de facut la locul de munca si sa cauti altul ......
Tango Joi, 7 Noiembrie 2013
Nu stiu ce sa spun ca si loc de munca....dar ca si potential loc de munca....ciudat, foarte ciudat. Esti chemat la interviu..... chemat si a doua oara....discutii clare cu managerul de HR si ulterior cu cel care ar trebui sa iti fie sef direct....se spune ca vei avea oferta ....si apoi...TACERE LUNGA...
Nu au notiunea de feed-back.Ca trebuie dat un raspuns candidatului indiferent daca e favorabil sau nu acestuia.....
Senzatia de NESERIOZITATE.......
Specialistul Miercuri, 13 Noiembrie 2013
@Tango ....... Sunt 2 variante .....
1) Nu ai fost agreat ca potential coleg (aspect fizic, grad de simpatie, preocupari)
2) Nu ai corespuns professional la intrebari tehnice sau la un eventual test
Consider de bun simt din partea unei firme care se vrea serioasa, sa primesti un feed-back pozitiv sau negativ ca sa sti ce ai de facut pe viitor.
Angajat curent Joi, 9 Ianuarie 2014
Sunt angajat printec momentan.
Pro : firma serioasa, salarii platite la timp, totul se face in mod corect, transparent, exista si mici bonusuri de sfarsit de an, ore suplimentare platite + zile libere, salariu platit tot pe contract .
Contra: spatiul de lucru nu este tocmai unul "modern" - mobilier mai vechi un pic, birouri inghesuite, nu este open space, nu are metrou in apropiere.

Per total as recomanda :)
AsyouKnow Marti, 4 Martie 2014
Daca va cautati un loc de munca unde sa veniti motivati de mediu, colectiv atunci nu e ok firma. Salarial este ok- doar daca negociezi la inceput.
Cresteri salariale nu sunt aproape deloc si stau destul deslab la capitolul management per department. Oamenii care conduc departamentele nu sunt interesati de managemetul resurselor si este putin spus haos in privinta organizarii. Se sta mult peste program dar se platesc orele(daca sunt aprobate de management apriori). Lipsa traininguri, lipsa team-building. Angajatii de obicei au taskuri dintre cele mai diverse : de la discutii cu clienti la configurare si testare, update-uri cu parti terte. Termenele sunt nerealiste, niciodata nu sunt setate correct.
Pe scurt: putini oameni multa treaba si putina sau deloc organizare. Curatenie din parti . NU recomand.
Tehnician Electronist Joi, 27 Martie 2014

La service POS este o mare dezordine. Daca eu imi terminam treaba, in loc de multumiri, am primit reprosuri de la Manager ca "nu sar sa-i ajut si pe ceilalti", adica sa le fac si munca lor ..... Observatii de la Team Lider ca nu am notat cu un marker de la ce banci sunt diferite POS. Pai de unde sa stiu ca trebuie notate daca nimeni nu mi-a spus ? Pe net stateau toti, dar numai eu am primit observatii ca stau pe net in timpul programului. In concluzie este un colectiv in care este la putere simpatia si preocuparile comune, gen muzica rok, fotbal, daca mie nu-mi plac nu sunt un bun coleg ? Salariul este bun, am vazut si mai rau in alte parti .....

iona Joi, 3 Aprilie 2014
Intr-adevar, si eu vad anunturi foarte des pentru aceleasi posturi vacante la aceasta companie pe bestjobs. Ceva nu este in regula.
Ex worker Joi, 24 Aprilie 2014
O sa eliberez si eu aici o suita de intamplari si chiar rog cunoscatorii/ ex-angajatii sau actuali angajati sa isi spuna parerea despre acesta firma:
-mai nou angajeaza pe pozitii de testare oameni fara bac (inainte se cerea diploma de licenta);
-salarii necompetitive;
-HR care nu stie sa calculeze salarii sau zile de concediu care sunt trecute intr-un banal excel ( mi s-a gresit intr-un an de 4 ori salariul-si eu sunt unul din oamenii care isi verifica intotdeauna modul de calcul al salariului,ore platite, concedi etc. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa nu iti verifici aceste aspecte);
-prea multi manageri si concret putini oameni care fac prea multe;
-ore suplimentare neplatite muuulte;
-departamentul de CS are nevoie de oameni de ani de zile si nu se angajeaza, nu se cresc salarii, etc.
-cresterea salariala a fost mai mica decat inflatia chiar si dupa 2 ani;
-primele sunt aproape inexistente;
-cladire de apartamente cu mobilier vechi;
-lipsa de comunicare interdepartamentara;
-lipsa de apreciere/recunoastere/mediere;
-lipsa unui team-managemet eficient-probabil pt ca nu sunt oameni pregatiti;
-team buildinguri lipsa;
-fonduri pentru traininguri lipsa ;
-se cer foarte multe cunostinte dar se investeste prea putin timp in trainuirea ta interna si externa;
->NU RECOMAND!!!!- groaznica experienta, de cosmar!
anonim Joi, 15 Mai 2014
Fara a comenta despre firma, nu vreau sa fiu rea si nici sa jignesc ci doar sa mentionez - "ex worker" de mai sus, cu anuntul postat pe "24 aprilie" scrie un comment de dragul de a-l scrie. S-a dat singura de gol cine e si fara sa-si scrie numele, si vreau sa mentionez ca este cel mai slab angajat care l-am vazut vreodata pe pozitia pe care a fost. Nu pot fi decat indignata de aceasta persoana, care, dupa ce ca este cum e, mai spune si prostii!
ex worker pentru anonim Miercuri, 21 Mai 2014
Anonim, nu era intentia mea sa imi scriu numele in clar dar nici sa ma dau de gol. Nu discutam despre calitatile mele ca angajat ci imi exprimam parerea vizavi de conditiile din companie.
Cat despre "prostiile" pe care le spun, oamenii nu au decat sa mearga la interviu si sa ia nota despre comanie.
Am scris commentul pentru ca este dreptul meu la opinie si nu de "dragul de a-l scrie".
Nu pot sa spun ca te regasesc in fostul colectiv feminin, pentru ca asa vrei sa dai impresia. Eu mai degraba as crede ca esti chiar unul dintre oamenii noi angajati, categoria "slab pregatiti". Deasemenea, nu stiu ce cauti pe acest site atacandu-ma. Poate ca nu iti este clar, este un site pe care iti exprimi opinia despre companie si nu despre angajati. Daca nu iti place comentariul meu abtine-te, pune nota 10 comaniei si mergi mai departe. Locul in care m-am angajat precum si cresterea mea profesionala in Printec spune multe despre calitatile mele profesionale. Pe tine ce te recomanda, marlania?
Nik Miercuri, 21 Mai 2014

primisem o invitatie la inteviu dar nu cred ca o sa ma prezint. Pot sa inteleg de ce un fost angajat isi exprima nemultumirile despre fostul loc e munca dar nu pot sa inteleg de ce un fost coleg/a si-ar ataca colegul/a. Nu ma tenteaza sa lucrez intr-un astfel de mediu, fara respect colegial, sa arunci cu noroi intr-un fost coleg/a. Urat! Sunt entry-level dar o sa am grija cu ce oameni lucrez si pentru ce companie.

miki Marti, 3 Iunie 2014
Aceasta companie are din post liber pentru departamentul de contabilitate pe bestjobs. Cred ca are un management foarte bine pus la punct, si tocmai de aceea toti salariatii sunt niste incompetenti!?
Manon Marti, 10 Iunie 2014

Cea mai urata experienta de lucru! Totul decurge necorespunzator, nu recomand deloc!

Eu Joi, 12 Iunie 2014
As dori sa stiu daca s-a prezentat cineva la interviul pentru postul de contabil sau daca stie cineva mai multe detalii despre departamentul financiar?
@Eu Vineri, 13 Iunie 2014
Daca ai experienta relevanta pe aceasta pozitie( ai lucrat cu soft de specialitate, nu numai excel) si daca astepti salarial beneficii nu are rost sa aplici. Este foare mult stres, gargara si barfa, lipsa de cunostinte si profesionalism, oameni care nu si-au imbunatatit cunostintele din facultate( adica de f. multi ani), s.a.m.d.. Pe pozitiile de contabilitate au venit multi si nu au ramas 3 luni. Te las pe tine sa hotatarasti daca erau conditiile de vina sau competitia prea acerba. :D Succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?