Forum despre Procter & Gamble


polaris Joi, 13 Octombrie 2011

strictete, promisiuni, overtime, weekenduri, asta am auzit... stiu sigur cam am gasit asta pe un site dar vad ca nu mai dau de el.

Adrian Sambata, 15 Octombrie 2011

nu e asa cum zici tu, problema sau marea lor problema e ca nu sunt organizati. taskurile si procesele sunt foarte "dinamice" si trebuie sa te adaptezi din mers. daca nu e pe domeniul tau, ai pus-o :)

Ioana-Maria Luni, 27 Februarie 2012
buna ziua. stiti cumva daca sunt pozitii deschise in P&G si daca e ceva pe domeniul economic, finante-contabilitate. nu am gasit nimic pe net si stiu ca intern se "oficializeaza" mai multe posturi. va multumesc. IM
Dan Marti, 4 Decembrie 2012

Ovetime - da. Salarii f.mari in departamentele de sales si marketing. incepi cu 25 si dupa un an ai deja 60. am masina de serviciu. multa munca si overtime. weekenduri nu. in rest, pe celelalte departamente salariile sunt mai mici si nu ti se maresc asa repede.

Laura Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Aveti idee, deplasarile se deconteaza integral: adica toate cheltuielile platite + diurna?
taxiul pana la aeroport in tara se deconteaza? (spre si de la Otopeni)

exista dezavantaje considerabile daca te angajezi prin firma de recrutare?
dez Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Tot ce tine de deplasari se deconteaza, angajatii au card de credit al companiei pentru plati, agentie de turism care sa ajute la rezervari, inclusiv masina pentru transfer la aeroport, tarife preferentiale la anumite hoteluri in majoritatea destinatiilor. Insa pentru decont trebuie sa ai buget pentru calatorii, ceea ce nu mai prea exista in vremuri de criza si de cand exista videoconferinte.

Angajarile se fac numai prin prin procesul propriu, direct pe site. Alte companii care fac recrutare au diverse activitati externalizate; in acest caz, vei lucra ca si contractor al unei companii terte pe durata limitata, in functie de proiect.
Laura Miercuri, 16 Ianuarie 2013
@dez - iti multumesc mult pentru promptitudine :)
mi-au spus ca ma va angaja firma de recrutare insa postul este permanent... referitor la buget pentru calatorii, postul are ca si conditie obligatorie jumatate din timp petrecut in afara, deci presupun ca exista buget.

esti angajat si in prezent p&g? conditiile sunt multumitoare, sa ma grabesc sa accept o astfel de oferta sau crezi ca se poate prelungi timpul de raspuns din partea mea?

(ps: inca o data, merci mult de info)
Calator Marti, 19 Februarie 2013
Hello, in procesul de recrutare pentru toate pozitiile exista un test de 65 de minute care se da la sediul firmei///////. Testul are 3 parti: probleme de matematica, grile de logica si grile cu figuri. Testul este eliminatoriu si nu este basic deloc
Justme Sambata, 23 Februarie 2013
Pentru un job care se face prin firma contractoare. Exista anumite dezavantaje avute de respectivul angajat in raport cu altul care e angajat direct p&g? Se poate ca un angajat al unei firme contractoare sa ajunga in timp la firma mama? Are aceleasi sanse la o promovare, training-uri? Incerc sa imi dau seama care sunt aspectele pozitive si cele negative...
ana Miercuri, 27 Februarie 2013
poate sa-mi dea cineva detalii despre procesul de recrutare, lucreaza cineva in procurement, cum este ? multumesc
Dana Joi, 14 Martie 2013
ma intereseaza si pe mine procesul de recrutare si salariile in procurement. multumesc
pik Miercuri, 17 Aprilie 2013
as vrea sa stiu cam cat dureaza feed back-ul in urma unei aplicari pe site. daca intre step 1 (aplicarea) si step 2 (chestionarul cu cele 40 de intrebari) a fost cam o saptamana, aveti idee cam cat dureaza cand/daca se trece la pasul urmator cel cu testul? in cazul in care pt tine se finalizeaza recrutarea oare te anunta ca nu esti conform cu cerintele lor sau stai si speri? :) Multumesc
Muniek Joi, 18 Aprilie 2013
in P&G intri mai intai prin contractori externi gen Manpower, Apt, etc. e extrem de greu sa treci in firma propriu zisa
Vicky Sambata, 11 Mai 2013
Buna.
Imi spuneti si mie, va rog, in ce limba se dau testele?
si inca ceva, la partea de matematica din teste, e vorba de probleme unde trebuie sa calculezi, sau e vorba chiar de reguli matematice? de exemplu ecuatii de gradul II, sau geometrie, sau ceva de genul acesta?
Multumesc frumos!
Un tip Sambata, 11 Mai 2013
Vicky, nu tr sa stii nimic pt a trece testul lor. E vba doar de lucruri elementare, chestii de logica pe care tr sa le faci f rapid. Sunt de tipul Gmat, gasesti pe net modele. Exemplele de pe siteul P&g sunt mult mai usoare decat testul oficial.
In alta ordine de idei daca ne poate ajuta cineva cu un salariu pe finance entry level as fi foarte recunoscator. Si probabil nu numai eu :)
Vicky Sambata, 11 Mai 2013
@Un tip, eu am vazut cum arata testele GMAT, si toate pe care le-am vazut, aveau test de matematica cu reguli matematice, ecuatii, figuri geometrice, deci chiar era vorba de reguli matematice, pe care eu le-am uitat!!!! De-aceea intrebam daca e vorba de test de matematica unde e vorba de logica, dar nu sa stiu reguli matematice! Tu ai mai dat vreodata testele la ei? Esti sigur ca nu e vorba de reguli matematice?
Vicky Sambata, 11 Mai 2013
...si am uitat, testele erau in limba romana?
Un tip Sambata, 11 Mai 2013
Ai voie sa iti alegi si romana.Toti au facut asta(se da testul in grup de vreo 10)
Un tip Sambata, 11 Mai 2013
Vicky, mergi cu incredere, ce vei primi nu va cere matem mai profunda decat aritmetica. Partea de Gmat data de ei nu cuprinde sectiuni de matem pe care le intalnesti la testul oficial de gmat. Insa oricum nu vei apuca sa termini tot , dar vei putea sa pui la noroc pana la capat. Nu se vor astepta sa termini, de aceea nu pune accent pe o sectiune fata de celelalte, pt a avea un echilibru cu rasp corecte din toate. Multa bafta
Vicky Sambata, 11 Mai 2013
@Un tip, multumesc mult :) acum ma simt mai bine, eu nu sunt mare fana a matematicii, mai ales ca ceea ce stiam candva, demult am uitat :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?