Forum despre Proges


Andreea Marti, 21 August 2012
Eu inca lucrez la Proges si sunt multumita. Da, au fost si vremuri mai bune, si vremuri in care primeam salariile cu intarziere, dar lucrurile s-au redresat considerabil. Pe magazine stiu ca sunt colegi si cu vechime de 10 ani si sunt cei care vin stau cateva luni si pleaca. La munca trebuie si sa "muncesti" nu doar sa astepti ziua de salar si sa spui ca esti nemultumit. La fel e in intreaga firma, sunt oameni vechi care au promovat in timp si nu se plang ( ca nu prea au motive) si traseistii care ataca in loc sa-si recunoasca limitarile.
Eu ma simt bine in Proges, ma simt respectata si apreciata pentru ceea ce fac si chiar daca as pleca la un moment dat din Proges, as fi recunoscatoare celor din conducere pentru sansa care mi-au dat-o - mi-am dezvoltat o cariera.
Mihai Vineri, 7 Septembrie 2012

Am lucrat in aceasta firma destui ani incat sa cunosc toata politica lor si sa vad totul. Am avut o deosebita onoare sa cunosc o echipa nemaipomenita drept suport tehnic de la care am invatat tot ce se poate despre distributie si management. A fost ca o armata pentru mine si acum unde sunt, parca stau degeaba in comparatie cu ce am facut la ei. Am avansat din punct de vedere profesional. La magazine intr-adevar se descarca cu ajutorul unor lize si se incarca pe raft cu ajutorul unor chingi dar sa fim seriosi, cand faceti "tipsuri" destul de frumusele e ok atunci! Din pacate, au avut loc niste schimbari in conducere si promovati unii pe nedreptate cu niste rezultate inca din bumul economic din 2006-2007 ci nu pe cei care s-au spetit cu adevarat sa indeplineasca toate sarcinile posibile si imposibile, cu sacrificii de timp, sanatate si chiar familie! Din fericire se castigau bani frumosi dar la sfarsitul lunii sefii ( DZ/ DR ) cereau comisioanele pe niste vanzari de ale agentilor cum ca ei s-ar fi ocupat de tot, sau mai nou din cate am auzit sa li se ia clienti la care au muncit cu greu cu vanzare si comision dandu-se la directorasii de regiune :))

i Marti, 5 Februarie 2013

Sint iteresat de un job la firma Proges sint sudor electric am permis cat B pentru strainatate

Camelia Miercuri, 20 Februarie 2013
incearca pe site-urile de specialitate ( e-jobs , best jobs , etc ) sau da o fuga pe site-ul oficial Proges.ro si aplica o cerere de angajare insotita si de un CV ( acolo gasesti si alte informatii despre obiectul de activitate al companiei )

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?