Forum despre Prosoft Solutions SRL


George Luni, 19 August 2013
O firma neserioasa, desi e prezenta pe piata din \'97. Atat eu, cat si multi colegi de-ai mei doresc sa scrie mai multe observatii cu privire la aceasta firma pentru a instiinta viitori posibili angajati ai acestaia ( sau care doresc sa lucreze acolo ) cu privire la mediul de munca, intr-un mod civilizat. Din experienta mea si a colegilor mei ( prin colegi ma refer la cercul extins, nu doar la grupa de facultate ) aceasta firma practica cenzura si ataca in mod agresiv orice parere despre ei formulata intr-un mod decent si obiectiv.
Numai bine. :) George
G Miercuri, 21 August 2013

Salut ! Am aplicat la PSS in luna mai prima oara ( 2013 ) si am primit evaluarea tehnica ( care a constat dintr-o problema ) s-o rezolv pentru a trece la a 2-a etapa, cea cu interviul. Am rezolvat-o si am fost la interviu. Nu mi-au convenit facilitatile in acel moment, deci am refuzat oferta. In luna iulie, am aplicat iar, avand ACEEASI evaluare tehnica, si trimitand ACEEASI solutie. De aceasta data, nu am trecut mai departe :)) . O luna de zile m-am rugat de doamna ( sau domnisoara ? ) de la HR sa-mi trimita ( respectuos ) un feedback asupra rezolvarii problemei. Nu am primit niciun raspuns. Dupa al treilea mail mi-au fost blocate mail-urile pe adresa dansei de e-mail, fapt pe care il consider nepotrivit pentru o firma. In fine, i-am trimis mail de pe alta adresa a mea, prezentandu-ma in prealabil, in care am rugat-o sa-mi transmita feedback-ul asupra problemei. Mi-a raspuns ca acesta nu corespunde standardelor firmei si punct ! Atat ! La a doua incercare mi-a blocat si aceasta adresa de e-mail ! Aceste fapte, dupa parerea mea, care consider ca este impartasita de multi altii, demonstreaza faptul ca aceasta firma este de 0 barat, din moment ce nu este in stare sa dea un feedback aplicantilor ( macar respectand faptul ca am aplicat la ei ) si blocheaza mail-urile, in conditiile in care am cerut un feedback intr-un mod civilizat si nu i-am hartuit sau ceva de genul ( Doamne Fereste ! ). Avand in vedere situatia descrisa, sfatul meu pentru viitori aplicanti la aceasta firma este sa va ganditi nu de 2 ori ! De mai multe ori cand aplicati, ca , avand in vedere " respectul " ce lasa de dorit asupra aplicantilor, imi pot imagina ce este in cadrul angajatilor. Eu unul o sa fiu activ pe aceasta lista de discutii si o sa raspund la intrebarile voastre daca aveti nelamuriri asupra acestei "firme" care urmareste ( dupa parerea mea, repet ) profitul si nu isi respecta oamenii. O seara buna !

G Miercuri, 21 August 2013

Si inca ceva, consider ca o firma care stie sa dea respect, poate primi la randul ei respect. Daca recurge la astfel de gesturi inseamna ca nu are ce cauta pe piata. Parerea mea.

chiar_nimic Marti, 10 Septembrie 2013

Nicio replica din firma ? Un cuvant de spus ? Si tacerea e un raspuns... Acest site este foarte cunoscut in randul celor care vor sa aplice la diverse firme...

Zgarciti :) Joi, 24 Octombrie 2013
Am fost la un interviu la ei acum juma de an. Totul a mers bine pana cand au auzit de salariu :))
Un_Fost_Angajat Miercuri, 14 Mai 2014
Servus! Am lucrat la aceasta firma cativa ani ca programator... Este un loc bun pornire ca programator dar nimic mai mult. Nu atat faptul ca salariul de angajare a ramas ...
InterviuQ Vineri, 4 Iulie 2014
In ce consta interviul dupa ce rezolv problema trimisa prin email? E in romana sau engleza interviul?
asp Marti, 2 Decembrie 2014
Cam ce salariu primeste un junior ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?