Forum despre Qualitance


JiJi Vineri, 6 Septembrie 2013

mai multe detalii...(interviu? conditii de munca? management?...)

gigel Miercuri, 30 Octombrie 2013
salarii? proiecte? conditii? management? colegi?beneficii?
Giulia Vineri, 28 Martie 2014
Cat are salariul Junior Recruitment Specialist?
ramona Miercuri, 13 August 2014
Ca intern la ei primesti 0 lei si nici nu iti garanteaza ca dupa cele 3 luni de internship ramai angajat. In caz ca ai norocul sa ramai iti aleg ei ramura pe care continui la ei -programator java/python/ retelistica/testare etc. Deci pierdere de timp asa cum zice si @cc e hada. La noi la automatica au postat anuntul in care scria 1000 lei la intern full time si in care promiteau ca te invata marea si sarea. Am stat 2-3 ore la primul interviu care a fost banal si la finalul caruia a cerut un coleg mai cu experienta detalii despre contract si salariu. Abia cand a intrebat el ne-am prins ca e firma lu peste. Zambesc frumos la interviu , promit multe si nu ofera nimic
UnIns Vineri, 26 Septembrie 2014
Atentie la clauza de retentie - timp de un an si jumatate nu ai voie sa pleci de la ei decat daca le dai o suma de bani (in functie de client/proiect). In plus, ti se sugereaza subtil ca ai putea avea atat cat ceri daca esti platit ca si PFA.
Anonim306 Joi, 19 Noiembrie 2015

Aveau un internship pe Sales asa ca am spus sa incerc. Dupa ce am fost la interviul cu tipa de la HR, mi s-a dat o "tema pentru acasa". Bineinteles ca m-am prins de atunci ca tema respectiva o sa "mi-o fure" compania, sa o foloseasca cu scopul vanzarii produselor si nici macar sa ma accepte la internship. Am spus sa nu judec pana cand nu incerc. Tema era ceva de genu: propunearea unui text de e-mail, care va ajunge la CEO-ul companiei Google, Amazon etc, in asa fel incat sa ii atragi atentia si sa ii captezi interesul ca sa te contacteze pentru mai multe detalii. Si o a doua tema, a fost crearea unui Ad pe Facebook. La fel, cu scopul atragerii clientilor. Am facut ca la carte....m-am incadrat in conditiile lor, am stat 2 zile sa fac aceste teme, sa gasesc textele si sloganuri potrivite. Prin urmare, ma suna tipa d ela HR in cateva zile si ma informeaza ca NU AM FACUT DELOC BINE iar celor din departamentul de Sales nu le-au placut deloc sloganurile mele si prin urmare, nu pot fi ales pentru acel internship. Acum, scuze, ca le-am facut EU treaba LOR, si chiar daca nu faceam perfect, este clar ca trebuie tratat ca un test in care sa observe viziunea mea asupra unei reclame. Bineinteles ca m-au sunat sa imi spune ca m-au respins, fara sa am o dovada de e-mail. In acelasi apel telefonic m-au informat ca s-a creat deja un short-list si ca va fi unul dintre ei va fi acceptat pentru internship. Nu a trecut 2 zile, si internshipul respectiv a REAPARUT pe Hipo, Stagiipebune si multe alte site-uri. Asa ca, trage-ti voi concluziile.

melculobs Miercuri, 30 Decembrie 2015
@Anonim306: daca si in "tema pentru acasa" ai facut greseli de ortografie cat tine de mari, cum ai facut in comentariul de mai sus, e clar de ce ti-au respins candidatura.
Astept cu interes sa-si faca oamenii aia reclama sau sa cucereasca vreun client cu textele scrise de tine in tema pentru acasa :)
eu_pictorul Duminica, 27 Martie 2016
Am fost la ei la interviu care a fost pentru un job în cadrul IBM.
Ceea ce fac ei se numește detașare, adică sunt angajatorul tău însă punctul de muncă este în cazul Tehnical Support cu limba germană la IBM.
Anonim306 Marti, 19 Aprilie 2016
@melculobs inteligent comentariu. Greselile care le-am facut sunt infime. Ma bucur ca ai inteles ideea postarii. :))) Ma amuza oamenii "inteligenti" ca tine :))
UserS Vineri, 29 Aprilie 2016
Pe care

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?